Massage praktijk de bron
Image default
Bedrijven

Dit zijn de leukste uitjes in Tilburg

013, ook wel bekend onder de naam Tilburg. Het is een stad met veel variatie, waar je goed een aantal dagen kan vertoeven. Naast dat de stad een rijke historie heeft, beschikt het ook over innovatieve bezienswaardigheden. Wanneer je sinds kort beschikt over je rijbewijs dat je hebt gehaald bij een autorijschool in Tilburg, dan is het zeker leuk om naar deze stad toe te rijden. Het is een stad voor jong en oud wat het ook een stad maakt, waar je kunt genieten met je gezin. In dit artikel hebben we de leukste uitjes in Tilburg voor je opgesomd.

Ontdekstation 013

We beginnen meteen met een ontzettend leuk uitje voor kinderen. Ben je op zoek naar een actief én leerzaam uitje? Dan zit je bij het Ontdekstation 013 goed. Je kunt hier bijvoorbeeld je eigen raket bouwen en daarnaast kun je vliegen met een drone. Alles is gericht op het opdoen van nieuwe kennis, met een technische insteek. Leer net als bij autorijschool Tilburg, hoe een auto werkt en de moderne technieken hierin. Het aanbod bij het ontdekstation wisselt regelmatig, waardoor er altijd iets nieuws te beleven is. Alleen voor kinderen? Nee hoor, als volwassene kun je ook nog ontzettend veel leren en ook hiervoor zijn speciale workshops ontworpen.

Dierenpark de Oliemeulen

Heb je zin in een ontspannende dag tussen de dieren, dan kun je hiervoor ook in Tilburg terecht. Dierenpark de Oliemeulen is in tegenstelling tot andere dierentuinen een dierentuin waar de bezoeker centraal staat. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om deel te nemen aan workshops, waardoor het mogelijk is om een slang om je nek te krijgen. Met de autorijschool uit Tilburg zal je vast en zeker regelmatig langs het park zijn gereden, want met 150 diersoorten is het de echte eyecatcher van de stad. Houd je van interactiviteit met dieren, dan zit je bij Dierenpark de Oliemeulen 100% goed.

https://rijschoolintilburg.nl/