Massage praktijk de bron
Image default
Bedrijven

E-liquid: groot aanbod in diverse smaken

E-liquid met een hoge kwaliteit

Zowel de startende als de gevorderde e-roker kan bij deze (web)winkel uit Breda zijn hart ophalen. E-Sigaret Solutions heeft een groot aanbod in e-sigaret kits, e-sigaretten, e-liquids en accessoires. Neem bijvoorbeeld de Ecomar e-vloeistof met Marlboro-smaak, die volgens de hoogste kwaliteitsnormen gefabriceerd wordt in Europa. Deze e-liquid is zo puur mogelijk gehouden en bevat geen onnodige ingrediënten. U kunt kiezen uit verschillende sterktes, van nicotinevrij tot 1.2%.

Hexa 2.0 voor het produceren van damp

Wilt u een Hexa 2.0 kit kopen? Dit kan bij E-Sigaret Solutions snel en gemakkelijk via de webshop. De kit bestaat uit een batterij en een Hexa-pod met een reservoir met een volume van 2 ml. De batterij heeft een capaciteit van 350mAh en u laadt deze op via de meegeleverde lader. Wilt u de lege Hexa-pod vervangen, dan klikt u deze van de batterij en vervolgens klikt u eenvoudig de nieuwe Hexa-pod in de batterij. U krijgt een Tobacco-pod bij de kit geleverd. Als u andere smaken wilt uitproberen, dan kunt u deze bestellen. Denk bijvoorbeeld aan smaken als Menthol, Tobacco Menthol en Blueberry.

Smok Nord coils en Millers liquid voordelig bestellen

Ook als u op zoek bent naar Smok Nord coils voor e-sigaretten uit de Nord-serie, dan bent u bij E-Sigaret Solutions aan het juiste adres. Deze onderneming verkoopt twee weerstanden, 0.6 ohm Mesh (voor Direct Lung) en 1.4 ohm MTL (voor Mouth-to-Lung). Zo kunt u zelf bepalen aan welke coil u de voorkeur geeft. Bij E-Sigaret Solutions vindt u alleen producten met een hoge kwaliteit, die geleverd worden tegen een scherpe prijs. Dat geldt ook voor de Millers liquid in het assortiment, een e-vloeistof van Hollandse bodem van de hoogste kwaliteit.

Millers liquid biedt voor ieder wat wils.Wat dacht u van e-vloeistof met smaken als karamel, cassis of watermeloen? Of u nu kiest voor een e-liquid met of zonder nicotine, bij E-Sigaret Solutions heeft u een ruime keuze!

https://www.esigaretsolutions.nl/