Massage praktijk de bron
Image default
Bedrijven

Echostudio Kijk voor de eerste ontmoeting met jouw kind

Een zwangerschap is spannend en bijzonder. Want er gebeurt van alles met je lichaam en het is een unieke gebeurtenis in het leven van een vrouw en haar partner. Wanneer je zwanger bent, dan kun je op meerdere momenten te maken krijgen met een echo. Dankzij de echo kun je alvast een kijkje nemen in de buik. Daardoor kun je jullie kindje al voor de eerste keer ontmoeten voordat hij of zij geboren is. De eerste ontmoeting kan veel blijdschap en spanning met zich meebrengen. Echostudio Kijk ondersteunt jullie hier graag bij! Bij Echostudio Kijk heb je de mogelijkheid om verschillende echo’s uit te laten voeren. Wil jij bijvoorbeeld weten of het een jongetje of een meisje wordt? Dan kan je bij Echostudio Kijk een geslachtsbepaling echo laten uitvoeren!

Echografie in Enschede

Dankzij meerdere vestigingen kan Echostudio Kijk een groot gedeelte van Twente voorzien van echografieën. Wil jij graag een pretecho in Enschede laten maken? Dan kun je bij Echostudio Kijk een afspraak maken en is er altijd een vestiging bij jou in de buurt. Hierbij kun je kiezen uit een geslachtsbepaling, 2D echo en 3D/4D echo. Deze echo’s worden alleen op verzoek gedaan. Maak daarom altijd een afspraak voor deze betreffende echo’s. Hebben jullie vragen over het maken van een echo? Dan wordt er veel informatie gegeven op de website van Echostudio Kijk. Hier kan veel informatie gevonden worden. Mochten jullie daarnaast nog vragen over hebben? Dan kun je eenvoudig contact met hen opnemen en de betreffende vragen stellen. De medewerkers van Echostudio Kijk zullen jullie verder helpen!

Plezierige eerste ervaring met je kindje

Door middel van een echo hoopt Echostudio Kijk een positieve bijdrage te leveren aan de zwangerschap. Daarnaast zullen de medewerkers er alles aan doen om een plezierige eerste ervaring met je kindje tot stand te brengen. Mensen uit de regio of cliënten van Verwacht Verloskundigen kunnen een afspraak maken bij Echostudio Kijk. Wil jij een echo Enschede laten uitvoeren? Dan kun je eenvoudig contact opnemen met Echostudio Kijk of direct een afspraak maken en inplannen. Op het afgesproken tijdstip kun jij langskomen in één van de vestigingen en kunnen jullie kennismaken met het kindje. Wil je meer informatie of heb je vragen? Bekijk dan de website of neem contact op met Echostudio Kijk.