Massage praktijk de bron
Image default
Gezondheid

Een coronatest laten afnemen in Limburg

Doe bij twijfel of symptomen altijd een coronatest bij ons in Limburg! De dieptepunten van de corona-crisis liggen inmiddels achter ons, maar toch is het verstandig om te blijven testen. Zo steekt u geen familie, vrienden, collega’s of kennissen aan. Het komt namelijk nog altijd voor dat kwetsbaren worden aangestoken. Daarnaast zullen veel werkgevers graag zien dat u een officiële coronatest bij ons in Limburg doet als u klachten heeft. Zo blijft de werkvloer corona-vrij en kan al het werk ongestoord doorgaan. De medewerkers van MaxProMed in Beringe, Belfeld of Weert bieden u hun diensten aan. U doet er verstandig aan hier uw test voor corona te doen.

Wij voeren uw coronatest in Limburg uit

Onze specialisten zorgen ervoor dat u na het afnemen van de coronatest op een van onze locaties in Limburg niet lang in spanning zit. U kunt er uiteraard voor kiezen dit te doen bij een van onze testcentra, maar het is ook mogelijk om ons in te schakelen bij u op locatie. In dit geval komt een van onze medewerkers bij u langs en is er al een uitslag na vijftien minuten. Wij werken altijd snel en accuraat. Dit is ideaal als u op korte termijn een uitslag wilt of moet weten. Zodoende zijn wij de specialist voor uw PCR-test als u op vakantie gaat.

Doe voor uw vakantie bij ons een PCR-test

Als u een PCR-test door ons laat afnemen in Beringe, Belfeld of Weert weet u of u zorgeloos op vakantie kunt. Als de uitslag positief is, en u op tijd bent, kunt u eventuele boekingen nog annuleren. Dat is wel zo fijn. In veel gevallen bent u verplicht om een PCR-test uit te voeren als u op vakantie gaat. Dit is afhankelijk van het land van bestemming. Het grote voordeel van het afnemen van een officiële PCR-test bij MaxProMed op een van onze locaties is dat wij een certificaat afgeven bij de uitslag, welke u kan laten zien vóór u op vakantie gaat. Doe daarom uw coronatest bij ons in Limburg en ontvang een certificaat bij uw PCR-test.