Massage praktijk de bron
Image default
Gezondheid

Een detox kuur bestellen en veilig en snel afvallen

Heb je al oneindig veel afvalmethodes geprobeerd, maar heb je nog geen methode gevonden die voor jou effectief is? Of zijn afvalprogramma’s voor jou tot op heden onbekend terrein en zoek je naar een veilige en betrouwbare wijze om af te vallen? In beide gevallen kan het bestellen van een detox kuur, gebaseerd op het ontgiften van het lichaam met behulp van citroenen, uitweg bieden. Citroensapkuur is een bedrijf dat is gevestigd in Amsterdam en al meer dan veertig jaar gebruikers bijstaat in hun afvalproces. Het bedrijf biedt speciale detoxpakketten aan waar vrijwel alle benodigde ingrediënten reeds inzitten. Het enige wat jou als gebruiker te doen staat, is het kopen van een voorraad aan citroenen. Wil je snel en verantwoord afvallen en  een detox kuur bestellen? Ontdek de voordelen van deze methode!

Een pakket met alle benodigdheden

Besluit je een detox kuur te bestellen, dan ontvang je al binnen één tot twee dagen jouw pakket in huis. In de doos vind je de volgende producten:

  • Twee liter heerlijke biologische ahornsiroop
  • Speciaal geselecteerde biologische cayennepeper
  • Groene poeder, namelijk het speciale mengsel van Citroensapkuur met Sennablad, venkelzaad en zoethout

Je vindt bijna alle benodigdheden in de doos. Het enige ingrediënt dat je zelf nog dient te kopen, zijn citroenen – bij voorkeur biologische varianten. Heb je de citrusvruchten ingeslagen, dan kan het afvalproces beginnen! Om wat extra ondersteuning te bieden, ontvang je regelmatig een mail van Citroensapkuur met daarin tips, motivatie en weetjes. Bestel je liever niet het volledige pakket, maar heb je wel in losse ingrediënten? Ook dit is uiteraard mogelijk.

Start met afvallen!

Heb je een druk leven en kan je de tijd niet vinden om af te vallen? Dit is verleden tijd! Met de producten van Citroensapkuur val je op een eenvoudige en snelle manier af, zonder te veel omkijken te hebben naar de voorbereidingen. Kies je voor een gezonde leefstijl en wil je het afvallen met behulp van een detox kuur een kans geven? Plaats dan direct je bestelling en ondervind snel de voordelen!