Massage praktijk de bron
Image default
Gezondheid

Een ervaren psycholoog uit Zevenaar

Kampt jouw kind met psychische klachten en ben je hierdoor op zoek naar een geschikte kinderpsycholoog? Klop dan eens aan bij Psychologie en Psychotherapie Zevenaar (PPZ) Kind & Jeugd nabij Arnhem. Bij deze ervaren psycholoog uit Zevenaar kunnen kinderen en jongeren tussen de zes en achttien jaar terecht voor diverse psychische behandelingen. Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat je kind AD(H)D of autisme heeft en hier nog niet goed zelf mee om kan gaan, maar ook als het kind last heeft van angstproblematiek of onverwerkte trauma’s. Wat de problemen of klachten ook zijn, met behulp van deze ervaren psycholoog uit Zevenaar zal je kind het leren overwinnen.

Soorten behandelingen bij deze kinderpsycholoog

Er zijn diverse behandelingsmogelijkheden bij de praktijk van deze psycholoog uit Zevenaar. Afhankelijk van de klachten, de leeftijd en houding van je kind kiest de kinderpsycholoog de juiste behandeling voor de desbetreffende situatie. Dit kan onder andere een inzichtgevende gesprekstherapie zijn, maar voor jongere kinderen kan er ook speltherapie worden ingezet. Op deze manier krijgt het kind de mogelijkheid om emotioneel en cognitief nieuwe inzichten te verwerven en verwerken op spelenderwijs.

Een jeugdpsycholoog om de ontwikkeling van je kind te ondersteunen

We weten allemaal wat voor lastige tijd de puberteit kan zijn, we hebben het immers allemaal meegemaakt. Wanneer deze moeilijke tijd wordt versterkt door psychische problemen of klachten is het verstandig om een psycholoog in te schakelen om hier mee om te gaan. Het doel van een behandeling bij deze psycholoog voor de jeugd en kinderen uit Zevenaar is om het kind beter in het vel te laten zitten. Dit begunstigd de persoonlijke en sociale ontwikkeling.

Plan een afspraak in

Heb je interesse in het plannen van een afspraak bij deze kinderpsycholoog? Wacht dan niet langer en neem contact op met de praktijk door de contactgegevens via hun website te raadplegen. Ontdek wat deze ervaren psychologen voor jouw kind kunnen betekenen en informeer naar de verschillende mogelijkheden.