Massage praktijk de bron
Image default
Gezondheid

Een massage voor uw lichaam en geest

Bent u op zoek naar een massage voor een diepe en grondige ontspanning of bent u op zoek naar een genezende massage voor bepaalde klachten die u heeft, zoek dan niet verder. Onze massagesalon in Sittard is voor al deze doeleindes meer dan geschikt en zal u niet teleurstellen. U bent moe, overspannen, uw schouders stijf en heeft behoefte aan een moment van ontspanning. Dan zijn wij, onze massagesalon Sittard, er voor u. Wij behandelen uw lichaam als een tempel en zorgen dat deze weer helemaal in verbinding staat met de spirituele doeleindes waar het lichaam voor gemaakt is. De massagesalon Sittard heeft jarenlang ervaring met verschillende soorten massages, van ontspanning-, naar sportmassages tot Thaise of Chinese chi behandelingen. 

Expertise in genezing

Onze werknemers in de massagesalon zijn uiterst ervaren en goed getrainde professionals die precies weten hoe ze uw lichaam en elk kwaaltje dan ook moeten benaderen. Heeft u stijve schouders, zitten uw gewrichten vast? Heeft u last van rugpijn of zelfs last van uw maag, dan weten onze masseurs precies hoe ze dit moeten aanpakken. Binnen de kortste keren bent u weer de oude en stapt u met volle moed uw leven weer in met een beter gevoel. Zoals we al noemden hierboven zijn de meeste klachten ons bekend bij de massagesalon in Sittard en weten wij dan ook in de meeste gevallen hoe we dat moeten behandelen. De klachten die u heeft zitten vaak in uw lichaam, uw gewoontes en gedeeltelijk ook in uw geest. Ontspanning is hier in de meeste gevallen de sleutel tot genezing door. Het lichaam moet kunnen vloeien en open kunnen staan. 

Een mooie prijs

Wij hanteren een eerlijke en toegankelijke prijs omdat wij vinden dat onze verdiensten toegankelijk moeten zijn voor een ieder. Elke persoon moet toegang kunnen hebben tot een ontspannende massage, daarom houden wij rekening met elk budget.