Massage praktijk de bron
Image default
Onderwijs

Een opleiding van visagie doet wonderen

Dan staat de goede opleiding tot visagiste u aan het lijf geschreven. U bent bij ons terecht voor deze opleiding en we doen dat op professionele wijze. Ga professioneel om met iets waar uw hart naar uitgaat. Visagiste is niet alleen een pracht van een beroep. Maar u bent niet beperkt met het uitvoeren van uw beroep. U kunt op verschillende manier ingezet worden en uw beroep uitvoeren. Dat is het mooie om tot visagiste opgeleid te worden. De opleiding Visagie is heel praktijkgericht, want visagie is een vakgebied dat vraagt om veel doen en experimenteren.Tijdens de vakopleiding Visagie ontwikkel je jezelf tot een ware make-up artiest!

Opleidingsduur en intensiteit.

Tijdens de vakopleiding Visagie komen de volgende les onderdelen aan bod.De kennis van de huid; basiskennis materialen en producten; wenkbrauwen epileren, modelleren, vormen en inkleuren; oog vormen, schaduw, eyeliner, mascara, oogcorrecties, wimpers; blush/lip; aanbrengen dag en bruidsmake-up, Glamour make-up, Brildragende make-up en Thema/fashion make-up.De opleiding is erg praktijkgericht, omdat je tijdens de opleiding leert te experimenteren met diverse soorten make-up. Deze vakopleiding tot visagiste bestaat uit maximaal 10 lessen. Je zit wel niet de ganse dag op de opleiding en je kunt dan zelf aangeven wat jou het best schikt. De opleiding tot visagiste is niet alleen praktisch, maar ook persoonlijk. Je komt en maakt persoonlijk contact met de klanten waar je mee zal moeten werken. Dat maakt de opleiding tot visagiste zo mooi.

Voor wie is deze opleiding toegankelijk.

Eenieder die er open voor staat en ondernemend is. Je moet er wel liefde en passie voor hebben om visagiste te kunnen zijn . Het is creatief bezig zijn en contact hebben met verschillende mensen.Je leert met verschillende huidtype om gaan , maar als visagiste ervaar je ook verschillende persoonlijkheden. Dat maakt het vak zo mooi en boeiend. Tot visagiste opgeleid worden wilt zeggen dat je aan het ondernemen bent of die richting op wens te gaan.