Massage praktijk de bron
Image default
Bedrijven

Een samsung hoesje kopen

Je hebt pas een gloednieuwe samsung gekocht. Dat is leuk natuurlijk, maar een hoesje voor om je samsung zou natuurlijk wel handig zijn. Het is niet zo fijn als je je gloednieuwe samsung uit je handen laat vallen en deze meteen kapot is. Gelukkig zijn er tegenwoordig heel veel varianten van een samsung hoesje op de markt. Zo is er altijd wel een samsung hoesje wat er bij jou past. Over het algemeen zijn de samsung hoesjes iets duurder dan de neppe hoesjes, maar dan heb je ook wel wat. Ze zijn van betere kwaliteit en gaan langer mee. Vaak heb je ook nog de luxe dat je je telefoon kunt opnemen door het hoesje heen. Je hoeft je hoesje op dat moment dus niet open te maken. Ook kun je vaak je meldingen zien wanneer je hoesje dicht is. Benieuwd naar een samsung hoesje? Lees dan verder.

 

Bookcase

De bookcase hoesjes zijn een van de beste hoesjes voor je samsung. Je kunt hiermee namelijk van je telefoon en je portemonnee een maken. Er zit vaak een optie in voor pasjes en bovendien is je telefoon van alle kanten beschermd. Handig!

 

Hardcase

Wanneer je kiest voor dit samsung hoesje heb je een ideaal hoesje voor het opvangen van kleine val- en stootschade. Als je telefoon heel hard valt of van een hogere afstand dan heb je kans dat dit hoesje niet genoeg bescherming biedt. In dit soort gevallen kun je dan misschien beter kiezen voor een hardcase hoesje.

 

Screenprotector

Naast dat een samsung hoesje belangrijk is, kun je er ook voor kiezen om je telefoon te beschermen met een screenprotector. Je hoeft deze niet zelf te plakken, dit kunnen ze ook doen in de winkel waar je je telefoon hebt gekocht. Heb je je telefoon online gekocht? Loop dan gewoon even binnen bij de mediamarkt, zij doen dit ook met plezier voor je.

https://www.telefoonhoesje.nl/samsung