Massage praktijk de bron
Image default
Gezondheid

Een Vortex Healing behandeling

Toen ik vorig jaar depressief was, merkte de antidepressiva niet goed genoeg was. Ik wilde me weer vrolijk voelen en genieten van alles waar ik dankbaar voor mag zijn in mijn leven. Een prachtig gezin, lieve vrienden en familie en een mooi koophuis. Toch bleef ik somber en had ik nergens zin meer in.

Totdat ik in aanraking kwam met de Vortex Healing behandeling van Shanti Healing. Om andere mensen met klachten verder te kunnen helpen, vertel ik jullie graag over wat deze behandeling voor mij heeft betekend. Ik heb weer zin in het leven en doe alles wat ik doe met veel passie en plezier. Ik kan weer genieten van de kleine dingetjes die het leven zo waardevol maken.

Probleem wordt aangepakt vanaf de wortel

Met behulp van een Vortex Healing behandeling is het mogelijk om diepgewortelde gevoelens en gedachten weer los te laten. We hebben natuurlijk allemaal wel dingen meegemaakt die rond blijven dwalen in ons hoofd. Iets uit je jeugd of een traumatische ervaring. Juist doordat deze gedachten niet verwerkt zijn, gaan ze ronddwalen in je onderbewuste.

Ze blijven een rol spelen bij de beslissingen die je neemt. Iedere dag weer spelen ze een rol in je leven, misschien wel zonder dat jij hier weet van hebt. Ik merkte al na één behandeling verschil! Ik was vrolijker en voelde me vrijer. De veroorzaker van mijn depressie werd aangepakt, inclusief de wortel. Hierdoor is de kans dat de depressie terugkeert klein.

In combinatie met de antidepressiva ben ik van de klachten af gekomen. Ik ben heel tevreden over deze behandeling en kan het iedereen aanraden.

Ervaar de Vortex Healing behandeling zelf

De behandeling heeft veel uitkomst voor me geboden. Ik ben niet meer depressief en kan weer genieten van het leven. Ik zou durven zeggen dat ik me als herboren voel. Iedere ochtend word ik wakker met een goed gevoel. Met zin in de dag.

 

Ik kan de behandeling van Shanti Healing iedereen aanraden! Veel verschillende klachten kunnen verholpen worden. Onder andere de ziekte van Crohn, onrust, een depressie of een bacteriële infectie.

http://www.shanti-healing.nl