Massage praktijk de bron
Image default
Gezondheid

Effectieve fysio bij zwangerschap

Het is een veel voorkomende klacht: bekkenpijn tijdens en na de zwangerschap. Een aantal mensen neemt medicatie tegen de pijn. Dit helpt echter niet altijd en bovendien kan het nemen van medicijnen tijdens de zwangerschap gevaarlijk zijn voor de ongeboren baby. Goede fysio bij zwangerschap bij bijvoorbeeld Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark in Ede is een effectieve en veilige oplossing voor zwangere.

Fysio voor verschillende klachten tijdens en na uw zwangerschap

Ook als u bekkenpijn ervaart na uw zwangerschap, dan is de fysiotherapie in Ede een goede oplossing. De ervaren fysiotherapeuten helpen u graag met specifieke behandeling, die veilig is voor moeder en kind. Zo bent u snel klachtenvrij, zonder dat u uw ongeboren kind hoeft bloot te stellen aan medicijnen. De therapeuten bij Centrum voor Fysiotherapie Beatrixpark helpen u ook graag bij andere klachten. Veel vrouwen hebben tijdens hun zwangerschap ook last van bijvoorbeeld hun knieën. Mocht u hier last van hebben, dan helpen de specialisten van deze fysiotherapiepraktijk u hier ook graag bij. Geef vooral aan wat uw klachten zijn, dan bekijken de specialisten samen wat de beste oplossing is. Zo kunt u weer genieten van uw zwangerschap en het mooie wondertje dat in uw buik groeit.

Maak een afspraak voor een intakegesprek en laat een persoonlijk behandelplan opstellen

Ervaart u bekkenpijn na uw zwangerschap, of heeft u om een andere reden fysio nodig tijdens of na uw zwangerschap? Neem contact op met deze fysiotherapiepraktijk en vertel wat uw klachten zijn. U krijgt direct te horen wat de mogelijke oplossing voor uw klachten is. Ook wordt u uitgenodigd voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt er direct een persoonlijk behandelplan opgesteld, zodat u snel van uw bekkenpijn na de zwangerschap af bent, of van andere klachten die met fysio opgelost kunnen worden. Zo bent u snel van uw vervelende klachten af.

https://fysiotherapie-ede.nl/bekkenpijn-na-zwangerschap/