Massage praktijk de bron
Image default
Bedrijven

EFT relatietherapie in Den Haag gevonden

Een blog schrijven over mijn eigen liefdesleven, hoe die stuk leek te lopen én hoe het toch goed kwam. Iets wat ik nooit van mezelf had verwacht, maar hier zit ik dan toch. Graag deel ik met zoveel mogelijk mensen ons verhaal, want bijna liep het slecht af. Het ging al maanden niet meer zo goed tussen David en mij als dat we deden lijken voor de buitenwereld. Niemand wist dus dat wij al tijden uit elkaar gegroeid waren, maar wij wisten het wel. Dat stopte toen we begonnen met EFT relatietherapie in Den Haag.

Het begon zes jaar geleden

Wij wonen nu samen in Den Haag maar ons liefdesverhaal begon zo’n zes jaar geleden toen we elkaar ontmoetten op een netwerkborrel in Utrecht. Hij werkte daar en ik was er logischerwijs ook via mijn werk. Natuurlijk werden we aangetrokken door elkaars uiterlijk, maar eenmaal in gesprek bleken we ook echt te klikken. Na een paar maanden woonden we samen en alles leek prima tussen ons te gaan.

Maar de afgelopen maanden sloeg dat om. We kregen steeds vaker ruzie. Waar dat door kwam heeft aan verschillende factoren gelegen begrepen we pasgeleden van relatietherapeut Rogier Messersmid. Die ruzies ebden echter weg en onze situatie veranderde naar langs elkaar heen leven. Alsof we het allebei hadden opgegeven om er nog moeite en energie in te steken. Niet hoe je wilt dat je relatie is natuurlijk… Toen we een dag hierover aan het praten waren, gaf David aan dat hij iets had gevonden wat ons wellicht kon helpen: EFT relatietherapie.

EFT relatietherapie heeft onze relatie gered

EFT relatietherapie is een vorm van therapie die focust op het opnieuw emotioneel verbinden van twee partners. Het staat voor Emotionally Focused Couple Therapie en dat klonk me eigenlijk al (pijnlijk) passend voor ons in de oren.

We namen de stap en hadden eerst al naar relatietherapie in Voorburg gekeken. Toen we zo ook de relatietherapeut tegenkwamen die David eerder al gevonden had in Den Haag, hebben we gauw een afspraak gemaakt met Rogier Messersmid.

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe Rogier ons geholpen heeft om elkaar weer te zien staan, om dagelijkse ruzies over niks te elimineren uit ons leven en om elkaar weer volledig te respecteren en lief te hebben. Wat had ik dat gemist en jeetje wat zonde was het dat we niet eerder deze moeite genomen hadden, want man die liefde zit er echt nog wel! Daar zijn we achter gekomen met de hulp van Rogier en zijn EFT relatietherapie.

Maar (EFT) relatietherapie is toch niks voor mij…

Dat kan ik me ergens heel goed voorstellen. Is het voor jou/jullie een stap te ver om meteen in relatietherapie te gaan? Wij kozen wel direct voor de effectieve EFT relatietherapie in Den Haag, maar als dat niet handig is voor jullie (qua afstand), dan kun je ook kiezen voor online relatietherapie. Dit is een online methode die je helpt om weer positief in je relatie te staan. Zeker het proberen waard denk ik als je relatie nu niet goed zit maar je dit wel wilt veranderen.

Ik raad Messersmid Relatietherapie absoluut aan!

Merk jij dat je ook in een sleur zit, dat het gevoel weg is of dat jullie eigenlijk niet echt meer oog voor elkaar hebben (en misschien wel voor anderen?)? Ga dan eerst met elkaar in gesprek en als dat moeizaam gaat of het lijkt je prettig om er iemand bij te hebben die deze gesprekken op gang brengt en begeleidt, dan moet je bij Rogier zijn.

Bij hem is ruimte om je verhaal te doen en hij focust niet direct op de problemen, maar op eerst weer met elkaar verbinden. Hij geeft je oefeningen mee die je direct thuis kunt toepassen en je merkt dat hij snel in beeld kan brengen wat er tussen ons aan de hand was.

Ik hoop vooral dat ik anderen kan helpen om iets met de signalen van een verslechterde relatie te doen. Zie je ze? Bekijk dan eerst eens rustig de website van Messersmid Relatietherapie. Lees wat van de blogs hier, verdiep je in de verschillende oorzaken en ga na of jullie beiden nog voor jullie relatie willen werken. Voor een gespecialiseerde relatietherapeut is Rogier Messersmid in ieder geval de man waar je goed zit.

https://www.messersmid-relatietherapie.nl/