Massage praktijk de bron
Image default
Bedrijven

Even helemaal ontspannen?

Even helemaal ontspannen?

In deze drukke en hectische maatschappij is het belangrijk om af en toe een momentje voor uzelf te nemen. Wilt u even helemaal ontspannen? En wilt u uzelf verwennen met een heerlijke massage? Maak dan direct een afspraak bij Karin’s Health & Wellness en geef uzelf de ontspanning die u verdient! Benieuwd naar de mogelijkheden?

Massages bij Karin’s Health & Wellness

Bij Karin’s Health & Wellness kunt u terecht voor diverse soorten massages. De Thai Yoga massage is bijvoorbeeld gericht op het in balans brengen van uw lichaam. Ervaart u stress en heeft u als gevolg van deze stress fysieke klachten? Dan is de Thai Yoga massage zeer geschikt voor u! Daarnaast kunt u bij Karin’s Health & Wellness terecht voor een relax massage. Door middel van warme- doeken en olie zorgt deze ontspanningsmassage ervoor dat u helemaal tot rust komt. Bij de stempel massage wordt er gebruik gemaakt van heilzame kruiden in Thaise kruidenstempels, waardoor uw lichaam met natuurlijke producten compleet ontspant. In een voet reflex massage worden de reflexen in uw voet gestimuleerd, welke reacties met corresponderende delen van het lichaam opwekken. Daarnaast kunt u bij Karin’s Health & Wellness ook terecht wanneer u last heeft van reuma. Deze speciale massage bij reuma is gericht op klachten die voorkomen uit reuma en helpt u te ontspannen. Wat voor soort massage u ook wilt, bij Karin’s Health & Wellness bent u aan het juiste adres! Bekijk gerust het complete aanbod inclusief prijzen bij de massagetarieven.

Boek vandaag nog uw massage!

Wilt u even helemaal tot rust komen? En wilt u uzelf trakteren op een heerlijke massage? Boek dan direct uw afspraak bij Karin’s Health & Wellness via het contactformulier. Wist u dat u bij Karin’s Health & Wellness ook kunt komen sporten of kunt genieten van een heerlijke sauna? Bekijk gerust ons complete aanbod en kom eens langs voor een proefles!

https://www.karinshealthwellness.nl/