Massage praktijk de bron
Image default
Gezondheid

Favoriete praktijk voor fysiotherapie in Amsterdam West

Ik had al maanden last van mijn rug. Ik wist best dat ik hiervoor de hulp moest inschakelen van een praktijk voor fysiotherapie in Amsterdam West. Echter zag ik er best wel tegenop. Ik was voornamelijk bang dat het niet goed zou werken en ik met de pijn rond zou blijven lopen. Klachtenvrij, gezond én fit, Dat was het doel van het inschakelen van deze deskundige hulp.

Vandaag vertel ik u meer over wat De Fysio Man voor mij en mijn klachten heeft betekend.

Beste fysiotherapeut in Amsterdam West

De Fysio Man is naar mijn mening de beste fysiotherapeut in Amsterdam West en omgeving. U zult zich wel afvragen waarom ik dat vind. Daar vertel ik in dit artikel meer over.

De eerste reden vind ik nog wel de beste reden. Deze praktijk voor fysiotherapie in Amsterdam West biedt alles op één plek aan. Hierbij kunt u denken aan voeding en sport, chiropractie en natuurlijk fysiotherapie. Dat vind ik zo onwijs makkelijk.

Ook manuele fysiotherapeut in Amsterdam West

Dankzij deze fysiotherapeut en manuele therapeut in Amsterdam West ga ik weer zonder klachten door het leven. Door deze professional heb ik weer kracht, souplesse en coördinatie van de spieren in mijn rug. Ook heb ik minder last van mijn ruggenwervels. Daarnaast is de stijfheid in mijn rug helemaal verdwenen.

De klachten verdwenen na iedere sessie weer een beetje meer, waardoor ik me door de weken heen steeds makkelijker weer kon bewegen. Ik was net als vele andere klanten binnen 1 tot 3 behandelingen geheel klachtenvrij.

fysio in Amsterdam West

De Fysio Man is voor mij echt de plek voor fysio in Amsterdam West en omgeving. De fysiotherapeut maakt namelijk gebruik van meerdere verschillende technieken en behandelvormen. Deze behandelvormen hebben een bewezen sneller effect dan andere standaard behandelingen die andere therapeuten aanbieden.

Hierbij kunt u denken aan een deep tissue massage, dry needling, triggerpoint therapie en nog veel meer. Al die behandelingen hebben bijgedragen aan een optimaal resultaat waar ik nog iedere dag heel blij mee ben.

Echt een aanrader

Ik heb deze praktijk voor fysiotherapie in Amsterdam West al aangeraden aan veel mensen die fysiotherapie nodig hebben. Waaronder aan mensen uit mijn voetbalteam die blessures hebben opgelopen en weer moeten herstellen. Ik ben De Fysio Man onwijs dankbaar voor wat hij voor mij betekend heeft.

Ik kan weer lekke voetballen op de zondagen. Eindelijk. Super bedankt!

De Fysio Man
Jan van Galenstraat 301
1056 CB Amsterdam
info@defysioman.nl
020-3542926

https://defysioman.nl/