Massage praktijk de bron
Image default
Bedrijven

Flink besparen op verlichting werkplaats dankzij moderne ledlampen

Of een led firma goed en betrouwbaar is, kun je onder meer opmaken uit het klantenbestand. Zo mag Led Design Holland grote namen als Primera, Ford, Etos, Beauty X en Hubo tot de clientèle rekenen. In de niet-commerciële sector wordt deze firma ook veelvuldig ingeschakeld. We noemen als voorbeeld de gemeente Breda. Deze Noord-Brabantse stad heeft ruim 150.000 inwoners. Enkele belangrijke jaartallen in de geschiedenis van Breda zetten we op een rij.

  • 1534: grote stadsbrand
  • 1566: Beeldenstorm
  • 1624/1625: Beleg van Breda door Spinola
  • 1667: einde van de Tweede Engels-Nederlandse Oorlog

Op 29 oktober 1944 kwam er voor Breda-naren een einde aan de Tweede Wereldoorlog. De stad werd door Poolse soldaten bevrijd. Voor ruim 500 mensen kwam de bevrijding te laat.

We gaan verder over Led Design Holland, de Bredase led-expert die gevestigd is aan de Konijnenberg 167 en inmiddels al 10 jaar in het vak zit. Op de website (www.leddesignholland.nl) lezen we dat de medewerkers ervaring hebben in allerlei branches: horeca, industrie, kantoren, outdoor, Retail en Verenigingen van Eigenaren. Twee recente horecaprojecten zijn Brasserie Houtmarkt Breda en Grillrestaurant Con Fuego Breda. Voor Con Fuego werd een lichtplan op maat gemaakt. Vervolgens heeft Led Design Holland de lampen tegen scherpe prijzen ingekocht en professioneel opgehangen. Het concrete resultaat voor de restauranteigenaar? Hij bespaart voortaan 86% op het stroomverbruik. De investering in led is in nog geen jaar tijd terugverdiend.

Denkt u nu: dat wil ik ook, een substantieel lagere energienota dankzij moderne LED verlichting bedrijfshal? Led Design Holland helpt u dit te realiseren. De samenwerking zal er als volgt uitzien.

  • Fase 1: kennismaken & adviesgesprek.
  • Fase 2: offerte, inclusief lichtplan en besparingsmogelijkheden.
  • Fase 3: subsidie aanvraag.
  • Fase 4: installatie en montage.
  • Fase 5: onderhoud.

U ziet het: Led Design Holland biedt het complete pakket, oftewel begeleiding van A tot Z. U krijgt een vast contactpersoon om de communicatie zo soepel mogelijk te laten verlopen. Led Design Holland is bereikbaar op telefoonnummer 076 – 888 33 00 en emailadres info@leddesignholland.nl.

https://www.leddesignholland.nl