Massage praktijk de bron
Image default
Bedrijven

Fysiotherapie Heelhuus

De beste fysiotherapie bij Het Heelhuus

De beste fysiotherapie krijg je bij Het Heelhuus in Warnsveld! Iedereen is hier welkom: klein, groot, jong, oud, gezond of minder gezond. De mens staat hier centraal en er wordt altijd gekeken naar jou als individu. Wat heb jij nodig om te genezen?

Behandelingen bij Het Heelhuus

Het Heelhuus is uniek in de werkwijze omdat er altijd naar het individu gekeken wordt. Wat heb jij nodig en hoe kan de zorg vanuit Het Heelhuus daar op aangepast worden? Tijdens uw behandeltraject krijgt u de zorg van enthousiaste, bevlogen en vakkundige specialisten. Zij denken altijd met u mee en zorgen ervoor dat u de beste zorg mogelijk krijgt. Het Heelhuus is een plek waar je kunt verbinden, versterken, bekrachtigen en helen. Er wordt hier gebruik gemaakt van medische en paramedische disciplines.

Neem gelijk contact op!

Heb je fysiotherapie nodig? Dan ben je van harte welkom bij Het Heelhuus! Ook voor manuele therapie en acupunctuur ben je hier aan het juiste adres. Op de website staat ook een overzicht van praktische informatie over de tarieven en eventuele doorverwijzing van de huisarts. Indien je geen verwijzing van de huisarts nodig hebt kun je heel gemakkelijk via de website een afspraak maken!

https://www.heelhuus.nl/