Massage praktijk de bron
Image default
Bedrijven

Fysiotherapie in Almere met snel resultaat

Heb jij interesse in fysiotherapie in Almere? Bij Snel Herstel Fysiotherapie bieden we jou een groot aanbod aan verschillende therapeutische diensten om jou zo van je lichamelijke klachten af te laten komen. Wij beschikken over diverse specialisaties met betrekking tot het herstellen van jouw kwalen, zodat jij weer pijnvrij door het leven kan. We snappen dat het hebben van lichamelijke pijntjes nog meer stress en zorgen kunnen opleveren in het dagelijks leven, waardoor wij willen helpen om jou zo snel mogelijk weer topfit te laten voelen. Onze diensten zijn voor alle leeftijdscategorieën, dus het maakt niet uit of je nou jong of oud bent. In onze fysiotherapie in de buurt van Almere Poort. is iedereen die aan zijn of haar lichamelijk herstel wil werken welkom.

Manueel therapeut in Almere

Bij specifieke klachten aan uw gewrichten of wervelkolom kunt u de hulp inschakelen van onze manueel therapeut. Als een gewricht zeer doet en slecht te bewegen is, kan manuele therapie de oplossing bieden voor het verhelpen van je pijn. Onze therapeut heeft in het bijzonder extra kennis over de bewegingsmogelijkheden van het lichaam. Soms kan het zich voordoen dat gewrichten een te grote bewegelijkheid hebben. Dit kan als gevolg hebben dat er instabiliteit ontstaat. In dit geval kan onze manueel therapeut de oplossing bieden, door je trainingsadviezen te leren om zo de spieren stabieler te maken met als gevolg het herstel van de gewrichten.

Fysio in Almere

Wij van Snel Herstel Fysiotherapie in Almere bieden u veel voordelen bij het oplossen van uw lichamelijke klachten. Niet alleen beschikken wij over een breed aanbod aan therapeutische diensten waarmee wij je problemen kunnen verhelpen, ook leveren wij een persoonlijke benadering. Het is voor ons belangrijk dat jij je thuis voelt in onze praktijk, waardoor de focus kan liggen op het zo snel mogelijk oplossen van jouw lichamelijke klachten. Een van die oplossingen kan het uitvoeren van dry needling zijn. Indien je merkt dat je last hebt van spierpijn en je het gevoel hebt dat je spieren vol ‘knopen’ zitten, dan is dry needling de oplossing voor deze klachten. Door het plaatsen van zeer gerichte, dunne naaldjes in de spier, ontspannen de verhardingen in de spier snel en effectief, waardoor je al gauw verbeteringen merkt aan je spierpijn.

https://www.snelherstelfysiotherapie.nl/