Massage praktijk de bron
Image default
Gezondheid

Fysiotherapie volgen in Den Haag

Heeft u lichamelijke klachten en bent u daarom op zoek naar een betrouwbare praktijk voor fysiotherapie in Den Haag? Dan kunt u uitstekend terecht bij Rugschool. Vooral met rugproblemen bent u hier aan het juiste adres. Deze praktijk heeft zich namelijk vooral gespecialiseerd in problemen van de rug. Heeft u moeite met bewegen, omdat bepaalde bewegingen pijnlijk of oncomfortabel zijn? Of heeft u continu pijn aan uw rug? In beide gevallen kan fysiotherapie bij deze praktijk in Den Haag de uitkomst voor u zijn. De therapeuten die hier werkzaam zijn, beschikken over de juiste kennis en het juiste specialisme om u er weer bovenop te helpen. Met een behandeling op maat worden uw problemen verminderd of verholpen.

Wat houdt een behandeling op maat in?

De rug is een complex onderdeel van uw lichaam. De klachten die u aan uw rug kunt ervaren, kunnen ook erg divers zijn. Het vereist daarom de nodige expertise om de juiste behandeling te kunnen geven. Wanneer u voor fysiotherapie naar Rugschool in Den Haag gaat, kunt u er dan ook op rekenen dat u een persoonlijke behandeling krijgt. Ieder lichaam en elke klacht is immers anders. Omdat de therapeuten in deze praktijk verregaande kennis hebben over diverse therapieën, weten ze precies welke therapie het meest effectief is om uw klachten snel en op correcte manier te verhelpen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende behandelingen:

  • Manueel therapie
  • Sportfysiotherapie
  • Scholingsprogramma’s
  • Bekkenfysiotherapie
  • McKenzie therapie
  • Dry needling
  • Schroth therapie
  • Claudicatio therapie

Plan een intake in met een van de therapeuten

Bent u benieuwd wat de therapeuten van Rugschool voor u kunnen betekenen? Plan dan direct een intake in door te bellen naar het telefoonnummer op hun website. Het grote voordeel van deze praktijk voor fysiotherapie in Den Haag is dat u direct terechtkunt en u dus geen doorverwijzing van de huisarts nodig heeft.