Massage praktijk de bron
Image default
Gezondheid

Groenlipmossel en curcumine C3 combinatie

De combinatie groenlipmossel en curcumine C is goud waard. Het is een volledig zuiver en natuurlijk product. Groenlipmossel tabletten bevatten een hoog en waardevol concentraat van de groenlipmossel met gecontroleerde bio-activiteit.

De webshop De Kurkuma Specialist verkoopt de groenlipmossel en curcumine C3 combinatie. Bij de kweek van de door hun gevoerde groenlipmossel zijn op geen enkele wijze medicamenten of andere chemische middelen gebruikt.

Wat is een Groenlipmossel?

De Groenlipmossel is een weekdier dat uitsluitend leeft in de zuivere wateren rond Nieuw Zeeland. Al in de Oudheid ontdekten de toenmalige bewoners van Nieuw-Zeeland dat Groenlipmosselen bijzondere eigenschappen bevatten.

De zuivere groenlipmossel van De Kurkuma Specialist is de beste bron van natuurlijke glucosamine en chondrotoïne. Het bevat eigen eiwitten en specifieke omega-3 vetzuren, EPA en DHA.

Gecontroleerde zuivere kweek

Het product is gecertificeerd door de staat Nieuw-Zeeland. Dus er is sprake van gecontroleerde zuivere kweek. De groenlipmosselen uit de concentraatcapsules zijn gekweekt zonder kunstmatige bijvoeding. Daarnaast is er geen gebruik gemaakt van pesticiden.

Curcumine C3

Wat zit er in curcumine C3? Door een oud natuurlijk extraheringsproces zijn de 3 werkzame curcuminoïden behouden gebleven. Vandaar ook de naam C3. De grondstof van de curcumine is ook geteeld op zuivere grond. Daarom is het volledig vrij van genetische manipulatie. Het is pure en zuivere curcumine voedingssupplementen. Zoals de natuur het heeft bedoeld en gemaakt.

De inhoud van de tabletten:

Curcumine C3

  • 90 tabletten curcumine
  • 500 milligram per tablet plus 5 milligram bioperine peper
  • Mais en magnesium stearaat capsulehuls

Groenlipmossel

  • 90 tabletten Groenlipmossel extract
  • 500 milligram per tablet
  • Gratis E-boek bij bestelling in de webshop De Kurkuma Specialist:”Het complete groenlipmossel dossier”

Kurkuma lunga en Ashwagandha wortel

In de webshop van De Kurkuma Specialist bevinden zich ook andere curcumine producten. Daarnaast beschikt de webshop over specialistische kennis van kurkuma longa producten.

Kurkuma is een specerij afkomstig van de wortel van de plant Curcumalonga. Het wordt veelvuldig gebruikt in de Indische keuken om gerechten een gele kleur te geven en voor de smaaksensatie. Het product Ashwagandha is ook een wortel en zou kunnen helpen bij vrouwen met overgangsklachten.

De Kurkuma Specialist
Postadres: Postbus 14, 9900 AA Appingedam
Telefoon: 0598-371025
Provincie: Groningen

https://www.dekurkumaspecialist.nl/nl