Massage praktijk de bron
Image default
Gezondheid

Heeft u fysiotherapie nodig in Zutphen?

Fysiotherapie nodig in Zutphen

Woont u in de omgeving van Zutphen en komt u maar niet van de klachten van uw bewegend functioneren af? Heeft u fysiotherapie nodig? Zoek dan niet verder, want Fysiotherapie W&H is de praktijk die u van uw klachten gaat helpen bij het verminderen of zelfs verhelpen van uw klachten. Hopelijk voelt u zich dan snel weer beter.

Meer weten over Fysiotherapie W&H

Fysiotherapie W&H heeft één locatie in Zutphen, en twee in Deventer. Het team van Fysiotherapie W&H in Zutphen staat voor kwaliteit, tijd voor de patiënt en persoonlijke aandacht. Het team van Fysiotherapie W&H kan u garanderen dat ze voor het behandelen van uw klachten voor een correcte en passende behandeling kiezen. Samen met u gaan ze de zoektocht aan naar de perfecte balans tussen belasting en belastbaarheid. Dit doen ze natuurlijk samen met u, omdat ze het belangrijk vinden dat u zich gewaardeerd voelt en het gevoel heeft dat er naar u geluisterd wordt. Er wordt altijd naar uw wensen geluisterd.

Het team van W&H bestaat uit goed geschoolde specialisten, het hele team voldoet dan ook aan alle bij- en nascholingseisen. Daarnaast zijn alle medewerkers geregistreerd in het centraal kwaliteitsregister van het koninklijk genootschap fysiotherapie en in het BIG-register. Fysiotherapie W&H in Zutphen heeft allerlei specialisaties, waaronder bekkenklachten, massage en dry needling.

Neem contact op met Fysiotherapie W&H

Bent u enthousiast geworden over de diensten die Fysiotherapie WH u in Zutphen aanbiedt? Wilt u weten wat de tarieven zijn, of heeft u een vraag of een opmerking? Of wilt u meteen een afspraak maken? Dat kan! Neem dan gewoon even contact met ze op! Ze nemen zo snel mogelijk contact met u op.

http://fysiotherapiewh.nl/