Massage praktijk de bron
Image default
Gezondheid

Het belang van een gezichtsmassage

Een gezichtsmassage is een moment van ontspanning. Zelfs wat tijd voor jezelf, om te ontspannen, goed voor je huid te zorgen en zelfs nergens anders aan te denken. Maar het is ook iets wat vaak vergeten wordt! Als het druk is, is het makkelijk om te vergeten dat je ook tijd voor jezelf nodig hebt. Daarom geven we hieronder een aantal voorbeelden om toch gemakkelijk een gezichtsmassage toe te passen in jouw dagelijkse schoonheidsroutine!

Hoe voer je een gezichtsmassage uit?

Stap 1: Maak een gezichtsmassage olie of gebruik een hydraterende crème. Dit zorgt ervoor dat je huid gehydrateerd blijft en de gezichtsmassage soepel verloopt.

Stap 2: Begin met het geven van een gezichtsmassage aan je voorhoofd. Wrijf in kleine cirkeltjes vanuit het midden naar de zijkanten van je voorhoofd.

Stap 3: Masseer ook je wangen en jukbeenderen. Wrijf in kleine cirkeltjes opwaarts langs de jukbeenderen tot aan de oorschelpen.

Stap 4: Een gezichtsmassage is niet compleet zonder nekmassage! Masseer hierbij voorzichtig met beide handen de spieren onder in je nek.

Wij hopen dat deze tips je geholpen hebben en dat je nu weet hoe je eenvoudig een gezichtsmassage kunt toepassen in jouw dagelijkse schoonheidsroutine. Geef jezelf elke dag wat tijd en aandacht, want je verdient het!

Een gezichtsmassage laten doen door een professional

Natuurlijk kun je ook altijd een gezichtsmassage laten doen door een professional. Bij Massage Rotterdam geven ze graag gezichtsmassages en helpen je hierbij met het ontspannen. Neem vrijblijvend contact met ze op of boek direct online een afspraak!

Gezichtsmassage heeft veel voordelen voor de gezondheid van je gezicht en huid. Het zorgt ervoor dat je gezicht gehydrateerd blijft, wat helpt tegen rimpels en droogte. Daarnaast stimuleert een gezichtsmassage de bloedsomloop, waardoor de huid er frisser en gezonder uit gaat zien. Een gezichtsmassage is dus niet alleen ontspannend, maar ook heel goed voor je huid!