Massage praktijk de bron
Image default
Bedrijven

Symptomen, diagnose en ziekte van Lyme behandeling

Ik begon me vorig jaar steeds slechter te voelen. Ik ging naar de huisarts, maar hij kon geen oplossing vinden voor mijn probleem. Ik besloot na een paar maanden weer naar de huisarts te gaan, want de klachten waren er nog steeds. Toen kwam hij er achter dat ik de ziekte van Lyme heb. Hij gaf me een recept voor een antibioticakuur die ik moest ophalen bij de huisarts. Zo gezegd, zo gedaan. Maar ik voelde me ne de kuur nog steeds zo belabberd als eerst. Wat bleek? De antibiotica werkte niet goed. Gelukkig kwam uit bij Kaj Alexander van TekenbeetziektevanLyme. Vandaag vertel ik u meer over wat hij voor me betekent heeft.

Een natuurlijke behandeling is de oplossing

De reguliere geneeskundige is vaak niet accuraat en betrouwbaar. Kaj Alexander gebruikt een natuurlijke behandelmethode die wel echt zijn werk doet. Dankzij deze methode kunt u de symptomen van de ziekte van Lyme na jaren nog doen verdwijnen. Dit doet hij door de vicieuze cirkel van chronische disfunctie van het immuunsysteem te doorbreken. Daarnaast creëert hij een gezonde omgeving in het lichaam. Dit realiseert hij door druk weg te nemen van de helende systemen in mijn leven weg te nemen. Hij met zijn ziekte van Lyme behandeling activeert hij de helende systemen en vermindert stressfactoren.

Biofotonen therapie uit Duitsland

De therapievorm die hij hier voor gebruikt is de lader bio fotonentherapie. Deze laser heeft 60 infrarode dioden en laadt het lichaam op met biofotonen. De lasers herstellen het immuunsysteem van het lichaam opnieuw. Hierdoor kan het lichaam de bacteriën helemaal zelf vernietigen.

Symptomen ziekte van Lyme

Maar wat zijn de symptomen ziekte van Lyme? Waar kun je de ziekte zoal herkennen? Het is van groot belang dat u weet waar u op moet letten. Zo kunt u last krijgen van vermoeidheid, gewrichtspijn, hartproblemen, stemmingswijzigingen, slaapstoornissen, griepachtige symptomen, wijzigingen in het zicht en andere neurologische problemen. Lees hier meer over de ziekte van Lyme diagnose!

Vrij van de symptomen

Ik kan de dienstverlening van deze therapeut alleen maar aanraden. Dankzij hem ga ik weer zonder klachten door het leven. Meer kon ik niet wensen!

https://www.tekenbeetziektevanlyme.nl/