Massage praktijk de bron
Image default
Bedrijven

Huidverbetering, huidverbeterende behandelingen en microdermabrasie

Uw huid is uw visitekaartje, waardoor het van belang is om de nodige aandacht te besteden aan uw huid. Bent u niet tevreden over uw huid en wilt u weten wat er allemaal mogelijk is op het gebied van huidverbetering? Ik vertel u daar graag meer over. Er is namelijk veel mogelijk, ook zonder operatie. Bij BodyEsthetics Beauty Clinic kunt u terecht voor verscheidene huidverbeterende behandelingen. Ik bespreek mijn ervaringen met u!

Microdermabrasie behandeling

Toen ik voor het eest langs ging bij BodyEsthetics Beauty Clinic, bespraken we de mogelijke behandelingen. Daar was microdermabrasie er één van. Microdermabrasie is een behandeling die zorgt voor huidverjonging en huidverbetering. Ik heb in overleg met de schoonheidsspecialiste voor deze huidverbeterende behandeling gekozen. Deze behandeling was compleet pijnloos, ik voelde er niets van. Alle dode huidcellen van mijn opperhuid werden verwijderd, waardoor de bouw van nieuwe huidcellen én de doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd. Door deze stimulatie wordt er meer collageen aangemaakt door mijn huid. Het resultaat? Een prachtig strakke, gladde en egale huid!

Andere behandelingen voor huidversteviging

Naast microdermabrasie, zijn er nog meer behandelingen die zorgen voor huidverbetering, huidverjonging en huidversteviging. Dit zijn behandelingen waarbij u niet onder het mes hoeft. Er is immers geen operatie nodig om het gewenste effect te kunnen bereiken! U zou kunnen kiezen voor een bindweefselmassage, die de algehele conditie van de huid, hals en de kaakcontour verbetert. Doordat de doorbloeding van de huid gestimuleerd wordt, is huidversteviging het resultaat van deze behandeling. Voor iedere huid beschikken de medewerkers van BodyEsthetics Skin Clinic over de juiste behandeling. Samen met hen komt u tot de juiste behandeling voor uw huid. U kunt hier terecht voor de volgende huidverstevigende behandelingen:

  • Bindweefselmassage
  • Microneedling
  • Endermologie lipomassage
  • Silhouette soft draadlift
  • Fractional laser
  • Fractional CO2 laser
  • Fillers
  • PRP Bloedplasma
  • Infrarood lader (skin tightening)

Kies voor huidverbetering van Body Esthetics Beauty Clinic

Kortom: voor huidverbetering hoeft u niet per sé onder het mest te gaan. De schoonheidsspecialistes van BodyEsthetics Beauty Clinic hebben er voor gezorgd dat ik weer zelfverzekerd door het leven ga. Mijn huid is stevig, straalt en heeft een egale teint. De laatste keer dat de conditie van mijn huid zo goed was is zeker al meer dan 10 jaar geleden. Ik kan niets anders zeggen dan dat ik deze behandelingen iedereen aanraad! Neem gerust een kijkje op de website zodat u meer te weten kunt komen over de behandelingen.

https://bodyesthetics.nl/