Massage praktijk de bron
Image default
Bedrijven

Hulp nodig tijdens het herstellen van een burn-out?

Heb je een burn-out, en ben je op zoek naar een coach die je kan helpen tijdens je herstel? Als je een burn-out hebt, leid je aan chronische stress. Er zijn meerdere signalen waar je stress aan kunt herkennen. Je kunt niet meer genieten van de mooie momenten in je leven en het wordt steeds moeilijker om te ontspannen en gewoon even niets te doen. Je gaat maar door en door en gunt jezelf geen enkel moment van rust. Tot op het punt dat werken niet meer mogelijk is en je geestelijk en lichamelijk uit balans bent geraakt. Wil je herstellen van een burn-out middels professionele hulp? Kies dan voor Els, de burn-out coach van Dialoog Incompany.

Burn-out coaching

Wanneer je veel stress ervaart en een burn-out hebt, weet je dat het tijd is om het tij te keren. Je moet het anders gaan doen. De burn-out coaching van Dialoog Incompany geeft je de kans om die burn-out als een keerpunt te zien en anders te werk te gaan. Natuurlijk met het doel om er beter uit te komen. Je gaat nadenken over je leven en gaat nadenken over bepaalde vragen. Hoe ga je je leven weer in balans brengen? Wat bezorgt je stress, of waar word je benauwd van? Welke eigenschap van jou moet meer op de voorgrond komen? Wat zijn jouw wensen en waar voel je je fijn bij?

Op naar herstel!

Voordat je de hulp kreeg van de burn-out coach, stond je verstand altijd voorop. Tijdens het coaching proces leer je meer naar je gevoel te luisteren. Waarom? Zodat je contact maakt met wat je daadwerkelijk wenst. Je verbindt je hoofd weer met je hart, waardoor je keuzes gaat maken die beter bij jou en de huidige situatie passen. Zo creëer je de ruimte voor de persoon die jij werkelijk bent. Dankzij de coaching van Dialoog Incompany vind je de balans in je leven en je werk weer terug. Daarbij spelen verscheidene succesfactoren een grote rol.

https://www.dialoogincompany.nl/