Massage praktijk de bron
Image default
Bedrijven

informatie over begeleid wonen in Groningen

Ondersteuning en begeleid wonen Groningen

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom iemand thuis hulp nodig heeft. Er kan bijvoorbeeld sprake zijn psychische problemen. Maar bijvoorbeeld ook een lastige thuissituatie en ga zo maar verder. Wat het ook is: wij bieden verschillende soorten van ondersteuning. In dit artikel gaan we daar dieper op in, zodat u een beetje een beeld krijgt van wat wij zoal voor u kunnen betekenen. Begeleid wonen Groningen helpt u namelijk graag verder.

Begeleid wonen Leeuwarden: huishoudhulp

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u huishoudhulp nodig heeft. Bij Begeleid wonen Leeuwarden kunnen wij u daar in ieder geval mee helpen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u fysiek niet in staat bent om zelf bepaalde zaken en dergelijke schoon te maken. In die situaties kan het dus aan te raden zijn om huishoudhulp te krijgen. Het kan ook zijn dat u last heeft met verschillende psychische problemen. Dat uw hoofd er echt niet naar staat. Ook in die gevallen kan huishoudhulp een echte aanrader zijn.

Dagbesteding

Ook als het gaat om dagbesteding, dan staan wij graag voor u klaar. Veel mensen zijn namelijk eenzaam tegenwoordig. In dat geval kan dagbesteding echt een aanrader zijn om u aanzienlijk beter te laten voelen. Daar helpen wij u dan ook graag bij. Daarbij kunt u denken aan deelnemen aan verschillende, zeer leuke activiteiten. Activiteiten waar u echt voldoening uit gaat halen.

Thuisbegeleiding

Daarnaast kunnen wij u ook voorzien van thuisbegeleiding. Dit kunnen bijvoorbeeld bepaalde dagdelen in de week zijn. We helpen u dan graag verder met verschillende lastige situaties, zodat u op een goede manier thuis kunt verblijven. Daarbij kunt u bijvoorbeeld ook denken aan psychische hulp en dergelijke.

Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden en dan helpen wij u graag verder.