Massage praktijk de bron
Image default
Bedrijven

Interventie bij verslaving: acceptatie hulp

Wanneer iemand verslaafd is, dan kan diegene pas geholpen worden wanneer de aangeboden hulp wordt aanvaard. Zolang dit niet gebeurt zal de hulp niet veel gaan uithalen. Door middel van een interventie bij verslaving is het doel om de verslaafde in beweging te krijgen. De Verslavingscoach Twente kan helpen om de verslaafde in beweging te krijgen en de hulp te aanvaarden. Daarna kan er gespecialiseerd hulp worden aangeboden om de verslaving de baas te worden. Een interventie bij verslaving is voor iedereen geschikt en voor die tijd zijn er vaak al veel zaken geregeld. Hierdoor kan een traject bij de Verslavingscoach Twente vrijwel direct starten. Voordat de interventie zal plaatsvinden heeft u al advies ontvangen en zal er overlegd worden wat de beste aanpak is.

Hulp bij alcoholisme

Als we naar verslavingen in Nederland kijken, dan is alcoholisme de meest voorkomende verslaving. Vandaag de dag vinden we een glaasje alcohol heel normaal. Wanneer er tegenwoordig iemand een drankje afslaat wordt er vaak gevraagd of er wat mis is. Alsof er anders geen reden zal zijn om het drankje af te slaan. Daarnaast is de grens tussen probleemdrinken en een verslaving steeds vager geworden. Dat komt doordat alcohol een brede maatschappelijke acceptatie heeft. Er zijn verschillende oorzaken van alcoholisme. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan:

  • Het zit in de genen: hierdoor gevoeliger voor verslavingen.
  • Opvoeding: groeit een kind op in een omgeving waar veel gedronken wordt? Dan wordt de drempel om te gaan drinken lager. Daarbij ook de kans op een verslaving.
  • Stress en depressie: gaan drinken om dingen te vergeten of te ontvluchten.

Heeft u of een geliefde last van een alcoholverslaving? Dan kunt u of diegene hulp bij alcoholisme gebruiken! De Verslavingscoach Twente zal helpen bij het overwinnen van de verslaving zodat u of uw geliefde weer positief in het leven staat. Wilt u de alcoholverslaving de baas worden? Of wilt u een dierbare helpen de verslaving te overwinnen? Schakel de hulp van Verslavingscoach Twente in en laat een specialist helpen!

Een verslaving maakt meer kapot dan u lief is!

Wanneer u of een geliefde last heeft van een verslaving, dan heeft dat invloed op meer dan alleen de persoon zelf. Want de persoon zelf wordt in de omgang met anderen ook anders. Daarnaast heeft een verslaving ook veel lichamelijke invloeden. Bij een verslaving worden ook de mensen om de verslaafde heen hard geraakt. Heeft u of een geliefde een verslaving? Laat u helpen door specialisten, vrienden en familie. Samen met de steun is het mogelijk om het leven weer op te pakken en de verslaving achter te laten. Verslavingscoach Twente kan helpen bij diverse verslavingen onder andere; alcohol-, speed- en medicijnverslaving. Bent of kent u een verslaafd persoon? Schakel hulp in en samen met de specialist wordt de verslaving overwonnen!