Massage praktijk de bron
Image default
Woning en Tuin

Is een BKS slot iets voor jou?

BKS begon als een familiebedrijf aan het begin van de 20e eeuw, is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal succes. Twee broers begonnen in Duitsland toen met het produceren van sloten. In de stad Solingen om precies te zijn. De eerste twee letters van BKS staan voor de namen van de broers en de S staat voor Solingen. Als je op zoek gaat naar een nieuw slot, kom je er vast en zeker eentje van BKS tegen. Daarom is het van toegevoegde waarde om je meer te verdiepen in het merk. Zo kom je hier te weten wat de kenmerken zijn van BKS sloten en wat je in het assortiment kunt tegenkomen. Met die informatie kun je bepalen of een BKS slot iets voor jou is.

De kenmerken van BKS sloten

De kracht van BKS zit hem in meerdere dingen. De BKS sloten (cilinders) staan erom bekend dat ze kwalitatief goed zijn en aan veiligheidseisen voldoen. Alle producten van het merk worden in huis, door BKS zelf geproduceerd. Er is binnen het bedrijf veel innovatie en er wordt gewerkt met stevige materialen die lang meegaan. Dat maakt de cilindersloten ook duurzaam.

Het assortiment van BKS

In het assortiment van BKS vind je zowel mechanische als elektrische cilindersloten. Ze hebben allerlei soorten sluitsystemen. Van halve cilinders tot dubbele cilinders en van een cilinder met knop tot een gelijksluitende cilinder. Voor ieder wat wils. Je kunt kiezen uit verschillende binnen- en buitenmaten en kunt meteen meerdere passende sleutels bestellen.

https://www.veiligheidsslotenshop.be