Massage praktijk de bron
Image default
Gezondheid

Is uw praktijk klaar voor de zomer?

Summer is coming! En dus komen er steeds meer klanten naar uw praktijk voor behandelingen die samenhangen met de zomer. De meest gemaakte afspraken voor de zomermaanden hebben te maken met het verbeteren of bruinen van de huid én het verminderen van vet. Om uw klanten te helpen bij het wegwerken van dat ‘winterjasje’ biedt een cryolipolyse apparaat uitkomst. Het is dan ook een doeltreffende manier om mensen van dat vetlaagje teveel af te helpen. Het wordt gezien als een last minute behandeling die altijd zichtbaar is. Dat de aanschaf zijn vruchten zal afwerpen, is dan ook zeker. Toch is het logisch dat u meer informatie wilt inwinnen, alvorens u overgaat tot een aankoop. De aanschaf van een cryolipolyse apparaat kan voor uw praktijk namelijk een behoorlijke investering zijn. Wij praten u bij over het gebruik van en de behandelingen met dit apparaat. Zo kunt u de keuze voor aanschaf nog beter afwegen.

Zo geeft u wat u belooft

Natuurlijk wilt u uw klanten geven wat u belooft. Zegt u dat u hen voor het begin van de zomer kunt voorzien van een strakker lichaam? Dan wilt u dit waarmaken. U moet er dus op kunnen vertrouwen dat uw apparatuur dit teweeg kan brengen. Een cryolipolise apparaat werkt door middel van een non-invasieve applicator waarmee het onderliggende vetweefsel sterk wordt gekoeld. Dit doet het apparaat zonder het oppervlakkige huidweefsel aan te tasten. De kou zorgt voor een natuurlijk verwijderingsproces van vet. De vetlaag wordt dunner, een bikini body komt in zicht.

De behandeling met een cryolipolyse apparaat

Een Cryolipolyse apparaat kopen kunt u dus doen zonder bang te zijn dat u geen resultaat ziet of de huid van uw klanten aantast. Het is een onschuldige maar doeltreffende behandeling. De kou wordt namelijk veroorzaakt door het plaatsen van gelpads, die vervolgens met en applicator vacuüm wordt gezogen. De behandeling is zo goed uit te houden, dat mensen tijdens een sessie vaak een boek lezen, doen een dutje of gaan internetten. Na een periode van 2 tot 4 maanden is er een goed resultaat zichtbaar. Doorgaans is men na 3 behandelingen tevreden met het behaalde resultaat, een goede last minute oplossing tegen overtollig vet dus. Zolang er vet aanwezig is kan de cryolipolyse behandeling gewoon uitgevoerd worden. Natuurlijk hebben wij slechts een deel van de werking en de behandeling kunnen vertellen. Neem voor meer specifieke informatie zeker eens contact op met Medcos, de professionals vertellen u graag meer.

https://medcosskinsolutions.nl/