Massage praktijk de bron
Image default
Gezondheid

Kan je met celzouten afvallen?

Vele verschillende mensen worstelen om de juiste manier te vinden om af te vallen. De één probeert het door meer de sporten, de ander let op de calorieën en sommige doen het beide. Toch lukt het niet iedereen om op een gezonde manier af te vallen. Celzouten kunnen hierbij de oplossing bieden. Celzouten bevatten namelijk verschillende stoffen die het lichaam helpt om af te vallen. Daarnaast kan je met celzouten afvallen op een natuurlijke manier.

 

Hoe helpen celzouten met het afvallen?

Met celzouten afvallen wordt er gekeken welke stoffen het lichaam mist waardoor je klachten hebt. Celzouten bevatten namelijk verschillende soorten mineralen en vitaminen die je helpen om deze klachten te laten verdwijnen. Heb je een tekort aan een mineraal of vitamine? Dan helpen deze celzouten om deze aan te vullen. Voel je je de hele dag slap en heb je weinig energie, dan kan dit duiden op een te laag gehalte aan kalium. Door het nemen van kaliumtabletten vult het lichaam dit aan en heb je genoeg energie om de hele dag door te sporten, waardoor het afvallen een stuk minder energie kost fysiek als zowel mentaal.

 

Andere voordelen van celzouten

Naast dat celzouten gebruikt kan worden om op een goede manier af te vallen, hebben celzouten meerdere voordelen. Zo kunnen celzouten ook gebruikt worden in verschillende huidverzorgingsproducten. Denk maar eens aan verschillende lotions of crèmes. Door de celzouten goed te verdunnen kunnen deze producten ervoor zorgen dat het ijzerfosfaat in het spierweefsel weer in balans is, waardoor je lichaam weer goed kan herstellen. Tegenwoordig is het ook al mogelijk om celzouten te verwerken in zonneproducten. Deze celzouten zorgen ervoor dat de zon minder schade toepast op je lichaam en je zo beschermd bent tegen de uv-straling. Toch wel verbrand? De aftersun van celzouten helpt bij het herstel van eventuele schade.

https://www.celzouten.eu/celzouten-afvallen/