Massage praktijk de bron
Image default
Gezondheid

Kom met sportgerelateerde klachten langs bij deze fysio in Oss

Sport u veel, maar kampt u momenteel met klachten die hoogstwaarschijnlijk voortkomen uit uw sport? Ga dan langs bij Van der Linden Fysiotherapie, dé fysio van Oss en omgeving. Bij deze gezellige praktijk werken ervaren, opgeleide therapeuten en kunt u sporten in een volledig ingerichte sportruimte! De fysiotherapeuten werken in het betaalde voetbal als fysio, dus zijn echt gespecialiseerd in sportgerelateerde klachten, zoals blessures. Zodra u zich aanmeldt bij de praktijk, gaat een van de fysio’s aan de slag met uw klachten. Deze worden onderzocht en er wordt gekeken naar wat de oorzaak hiervan kan zijn. Vervolgens wordt er samen met u een behandelplan opgesteld en kunt u aan de slag met de behandelingen!

Binnen korte tijd bent u weer klachtenvrij

Loop niet langer met lichamelijke klachten rond als u hier last van heeft. Hoe eerder u deze door de fysio in Oss laat behandelen, hoe eerder u van uw klachten af bent. Door de zeer persoonlijke aanpak van deze fysiotherapeuten, is het behandelplan ook daadwerkelijk op uw lichaam en uw lichaamsklachten gericht. Tijdens de behandelingen worden deze klachten aangepakt én krijgt u advies over hoe u uw sport na het behandeltraject het best kunt oppakken. De ene sport is namelijk veel blessuregevoeliger dan de andere sport. Zo sport u na de behandelingen gewoon weer klachtenvrij!

Maak een afspraak bij de fysiopraktijk

Neem contact op met Van der Linden Fysiotherapie in Oss, zodat u zo snel mogelijk door de fysio behandeld kan worden. U kunt een afspraak maken door te bellen naar de praktijk, door een e-mail te sturen of door het contactformulier in te vullen. Al deze contactmogelijkheden vindt u op de website van deze fysiotherapiepraktijk. Plan direct uw afspraak in en ontvang advies én een behandelplan en -traject geheel op maat. Voortaan sport u weer geheel zonder pijn.