Massage praktijk de bron
Image default
Gezondheid

Krijg fysiotherapie in Capelle aan den IJssel van een specialist

Heeft u last van klachten bij het maken van een bepaalde beweging? Dan is het aan te raden om een fysiotherapeut in te schakelen. Wanneer u op zoek bent naar een locatie voor fysiotherapie in Capelle aan den IJssel, kunt u bij Fysio-2-Go terecht. In deze praktijk behandelen ze de pijn in uw lichaam. Of het nu om nek-, enkel-, polsklachten of andere klachten gaat, zij helpen u ervan af. De fysiotherapeut stelt een gericht plan van aanpak voor u samen. Dit op maat gemaakte plan bevat specifieke oefeningen voor het verhelpen van uw klachten. Sommige van deze oefeningen kunt u thuis uitvoeren. Ook wordt er aandacht besteed aan uw houding, bijvoorbeeld de manier hoe u achter uw bureau zit of door uw schoeisel te bekijken. Deze fysiotherapeut houdt alles scherp in de gaten.

U krijgt een persoonlijk behandelplan

Wilt u hulp van een specialist in fysiotherapie in Capelle aan den IJssel? Dan is het raadzaam om van tevoren een afspraak te maken bij Fysio-2-Go. Er wordt dan een eerste consult ingepland waarbij uw klachten worden onderzocht. Aan de hand van deze klachten stelt de fysiotherapeut een persoonlijk behandelplan samen. Hierin worden diverse oefeningen op een rijtje gezet, plus de behandelfrequentie. Dit is uiteraard ook afhankelijk van de manier waarop de pijn zich uit. Voelt u zware pijnscheuten of eerder een stekende pijn? Geef aan wat u precies voelt, zodat uw therapeut kan nadenken over een passende oplossing.

Maak direct een afspraak

Het liefst wilt u zo snel mogelijk uw dagelijkse leven weer oppakken. Ga daarom langs bij deze fysiotherapie in Capelle aan den IJssel en laat een behandelplan op maat samenstellen. Tijdens het behandeltraject wordt elke stap uitvoerig geëvalueerd, zodat uw therapeut een goed beeld heeft van de voortgang. Maak direct een afspraak via de website van Fysio-2-Go. Hun deskundige methoden zorgen ervoor dat u binnen de kortste keren klachtenvrij bent!

https://www.fysio-2-go.nl/