Massage praktijk de bron
Image default
Bedrijven

Kunstplanten

Kunstplanten

Kunstplanten zijn prima vervangers voor echte planten, en als je een hekel hebt aan het idee om wijnranken op te ruimen, kunnen planten in potten een heel gedoe zijn. Maar maak je geen zorgen – kunstplanten zien er bijna net zo uit als de organische planten die meer werk vergen. Ze worden geleverd in mooie potten, dus geen geknoei op je vloer of salontafels; ze zijn ook gemaakt om op zichzelf te staan als je snel wat decoratie-ideeën nodig hebt.

Kunstplanten hebben een lange weg afgelegd als je het mij vraagt. Vroeger waren ze van dat plastic, glimmende ding dat eeuwig meeging en griezelig fris rook – maar nu voelt het echter aan! Ik bedoel, kunstplanten zien er tegenwoordig niet alleen goed uit (zelfs de goedkoopste!), maar ze voelen nog beter aan. Vooral als je dichtbij komt en ze in je hand precies goed tegen je overhemdsmouw wrijft; de zijdeachtige textuur maakt het maar al te gemakkelijk om te vergeten dat ze niet echt leven. Je kunt jezelf wijsmaken dat alles mogelijk is als zoiets simpels als een kunstplant overtuigend genoeg is geworden om ons tot iets vreemds te verleiden.

Kunstplanten zijn meestal verkrijgbaar in stoffig groen en schorsbruin, maar kijk ook eens uit naar andere designs zoals melkwit. Of je nu een etentje organiseert of gewoon de woonkamer wilt opfleuren, deze planten zijn een makkelijke manier om persoonlijkheid toe te voegen zonder rommel te maken.

Bloeiende kunstplanten

Bloeiende kunstplanten zijn er in vele soorten met verschillende vormen en stijlen – ronde bal-achtige ikebana-arrangementen die op bruggen van bemoste takken zijn gezet; met bloemblaadjes bezaaide rozenslingers die over een antieke vergulde spiegel zijn gegoten; leliebladboeketten die de zachte rimpelingen van een vijverrand nabootsen – maar ongeacht welk type u kiest, hun praktische bruikbaarheid maakt ze perfect voor iedereen. 

Bloeiende kunstplanten zijn een geweldige manier om kleur en leven aan uw huis toe te voegen. Vloervazen maken je kamer of kantoor ook levendiger! Gewoon wat water erbij, plantje erbij, en voilà. Met onze hulp kunt u elke ruimte in stijl inrichten.

Groene kunstplanten

Deze groene kunstplanten zijn zo levensecht dat je misschien wel vergeet dat ze niet op natuurlijke wijze in je huis groeien. Het mooiste is nog dat je weet welke planten je de volgende keer water moet geven, want dat hebben deze jongens niet nodig! Onze groene kunstplanten zien er maandenlang weelderig en mooi uit met heel weinig onderhoud – gewoon af en toe een beetje afstoffen en klaar is kees. Glanzende bladeren betekenen immers gezonde bladeren!

Het is tijd om je claim te leggen in de wildernis van het stadsleven met wat groene kunstplanten. Nep-vijgenbomen, venusvliegenvallen en tropische kruiden zijn perfecte voorbeelden die er geweldig uitzien zonder veel ruimte in beslag te nemen. Gebruik ze als kantoorplant of als pronkstuk voor een kapspiegel in je slaapkamer. Hoe dan ook, deze planten geven pit aan elke ruimte die ze innemen.

Kunstplanten voor buiten

Bent u op zoek naar een manier om uw buitenruimte op te fleuren? U kunt zeker kunstplanten voor buiten gebruiken. Echter, niet alle kunstplanten en kunstbomen zijn geschikt voor buitengebruik. Gemaakt van verschillende materialen, waaronder zijde, plastic en polyblends, zijn er bepaalde soorten loof die bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden. Als u op zoek bent naar een gemakkelijke manier om wat leven in uw tuin toe te voegen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over water geven of het onderhoud van de plant zelf, dan is dit een geweldige optie! 

 

https://kunstplantenxl.nl/c/kunstplanten/