Massage praktijk de bron
Image default
Bedrijven

Let’s do this: afvallen met Juvo!

Het begon met af en toe een koekje extra bij de koffie of een avondje vaker uit eten in de week. Het leek zo onschuldig, ik was gewoon lekker aan het genieten van het leven. Maar voor ik het wist waren de kilo’s eraan gevlogen. ‘Ach, dat gaat er zo weer af’, dacht ik nog. Nou… daar ben ik nu maanden later wel op teruggekomen. Steeds vaker wanneer ik in de spiegel keek was ik niet tevreden met mijn figuur. Spiegels werden dan ook meer en meer gemeden.

Ik zat een lange tijd in de ontkenningsfase, maar op een gegeven moment kon ik er echt niet meer omheen. Mijn kleding zat niet lekker meer en ik had weinig energie. Op een ochtend werd ik wakker en was ik er hélemaal klaar mee. ‘Hier ga ik nú wat aan doen!’. Ik ben naar de plaatselijke sportschool gegaan en kreeg daar een personal trainer toegewezen. Super gemotiveerd ging ik aan de slag. ‘Dit gaat lukken’, dacht ik hoopvol. Maar ik ben nu drie maanden verder en zie nog nauwelijks resultaat.

100% RAW en zónder toegevoegde suikers

In wanhoop ben ik zelf op onderzoek uitgegaan. ‘Wat kan mij helpen bij het effectief afvallen?’. Ik kan je vertellen dat ik de meest gekke technieken en de meest foute producten voorbij heb zien komen. Een groot fan van shakes of maaltijdvervangers ben ik niet: ze zitten vaak bomvol suikers! Toch trok één product wel mijn aandacht; Juvo.Dit is een product gemaakt van biologische granen, groenten, fruit, bessen, verschillende soorten rijst, mineralen, vezels en superfoods als paddenstoelen, algen en wieren. Klinkt super gezond toch? Dat is het ook! Doordat Juvo een onbewerkt product is blijft 98% van de gezonde stoffen behouden, het is dan ook “Raw Food”. Wat me nog het meest aanspreekt aan dit product is dat het geen toegevoegde suikers bevat.

Blijf jij mij volgen in mijn afvalstrijd?

Juvo klinkt veelbelovend. Maar wat vinden anderen eigenlijk van het product? In mijn zoektocht stuitte ik vaak op de website van GezondMooiSlank, waar ik maar liefst 35 reviews over Juvo heb gelezen. De verhalen en ervaringen van anderen zijn alleen maar positief. Dat GezondMooiSlank ook nog eens een 9,7 als waardering heeft is wat voor mij de knoop deed doorhakken: ik ga Juvo proberen! Ik krijg binnenkort 3 verpakkingen met 600 gram (45 maaltijden) toegestuurd, ik heb er ook een handige shakebeker voor onderweg bijbesteld.

Er wordt mij beloofd dat ik na 1 á 2 weken proberen de effecten al moet gaan merken! Ik zou me energieker en fitter moeten gaan voelen en het moet bevorderlijk werken op mijn spijsvertering. Ik ben super benieuwd. Blijven jullie me volgen om te zien hoe het product mij bevalt én of ik die overtollige kilo’s er met Juvo daadwerkelijk af krijg? Stay tuned!

https://www.gezondmooislank.nl/