Massage praktijk de bron
Image default
Gezondheid

Maak een afspraak voor dry needling fysiotherapie bij deze praktijk

Loop je al een tijd met vage klachten rond, zoals hoofdpijn, spier- en gewrichtspijn en verlies van kracht in je armen en benen? Wellicht heb je last van spierknopen, ofwel triggerpoints. Dit zijn pijnlijke verhardingen in spieren die niet zonder hulp kunnen ontspannen. Dergelijke spierknopen kunnen voor de uitstralende pijn in de eerdergenoemde gebieden zorgen. Dé oplossing tegen triggerpoints is dry needling fysiotherapie, waarbij er voorzichtig accupunctuurnaalden in de spierknopen worden gestoken. De spieren spannen vervolgens kort en heftig samen, waarna ze langzaam weer ontspannen. Woon je in de omgeving van Dordrecht en wil je in deze buurt graag dry needling fysiotherapie volgen? Ontdek dan wat FysiCo Lopez Toorn voor je kan betekenen.

Redenen om een afspraak te maken bij deze praktijk

Vele cliënten zijn erg enthousiast over hun behandelingen bij deze praktijk in Dordrecht. Zo vinden zij de ruime en moderne praktijk, waar alle benodigdheden aanwezig zijn om behandelingen goed uit te kunnen voeren, erg fijn. Bovendien werken hier alleen maar ervaren en betrokken fysiotherapeuten die alles uit de kast halen om jou zo snel mogelijk van je klachten af te helpen. Een ander prettig pluspunt is dat deze praktijk ruime openingstijden heeft. Je kunt er bijvoorbeeld in het weekend terecht en ook in de vroege ochtend- en latere avonduren. Heb je dus een druk leven, maar wil je wel graag dry needling fysiotherapie volgen wanneer het jou uitkomt? Dan is het verstandig om een afspraak te maken bij deze praktijk.

Neem contact op met deze praktijk via de contactgegevens op de website

Op de website van deze specialist vind je meer informatie over de behandelingen die zij aanbieden en de praktijk zelf. Bekijk deze op je gemak en maak vervolgens een afspraak voor een intakegesprek bij deze praktijk in Dordrecht. Dit doe je middels een van de contactgegevens die je op de website vindt. Ook als je vragen hebt, neem je contact op met de praktijk. De vriendelijke en deskundige medewerkers staan je graag te woord.

https://www.fysicodordrecht.nl/