Massage praktijk de bron
Image default
Gezondheid

Massage behandeling in Veenendaal

Op zoek naar een massage in Veenendaal? Massagepraktijk Surrender is uw aangewezen partner. Massagepraktijk Surrender heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het geven van massages in Veenendaal. We bieden verschillende soorten behandelingen en verkopen zelfs producten die na de massage verzorging bieden voor uw lichaam.

Soorten massages in Veenendaal

Zoals eerder gezegd bieden we u verschillende soorten massages in Veenendaal. We onderscheiden 4 soorten ontspanningsmassages:

Haptonomische ontspanningsmassage

De haptonomische ontspanningsmassage zorgt ervoor dat de communicatie met uw lichaam verbeterd en gedachten verzet worden. Door middel van rustige strijkingen wordt het gevoel van heelheid/ eenheid van het lichaam bevorderd. Daarnaast wordt er ook gebruik gemaakt van bewustwordingsoefeningen. Denk hierbij aan ademhalingsoefeningen of het bewust volgen van de handen van de therapeut over uw lichaam. Deze oefeningen zorgen ervoor dat u uw gedachtes los kunt laten en kunt focussen op uw lichaam. 

Hotstone massage

Zoals de naam al aangeeft, wordt er bij de hotstone massage gebruik gemaakt van hete stenen. Deze worden op bepaalde punten van het lichaam gelegd. Hierna wordt het lichaam gemasseerd. Een hotstone massage in Veenendaal zorgt voor een heel diepe lichamelijke en psychische ontspanning. Hierbij gaat er warmte diep het lichaam in, waardoor ook weefsels ontspannen worden. 

Kruidenstempelmassage

Tijdens de kruidenstempelmassage wordt er gebruik gemaakt van kruidenstempels. Dit zijn stoffen doeken die gevuld zijn met originele Thaise kruiden. Deze kruiden hebben stimulerende, reinigende, activerende en ontspannende eigenschappen. De geur die vrijkomt door de kruiden hebben ook een helende werking voor het lichaam.

Klassieke ontspanningsmassage

Het hoofddoel van deze massage in Veenendaal is ontspanning. In de huidige maatschappij is er sprake van veel tijdsdruk, waardoor al snel stress ontstaat. Dit vergt veel van onze lichaam en geest. Onze klassieke ontspanningsmassage zorgt voor een moment van rust, wat helpt om lichamelijk en psychisch in balans te blijven. 

Contact

Benieuwd naar de verschillende massages die we u in Veenendaal bieden? Neem gerust contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar via 0318 – 51 33 10. Ook kunt u ons een mail sturen via massagepraktijksurrender@gmail.com. We staan u graag te woord voor advies en antwoord op al uw vragen.