Massage praktijk de bron
Image default
Gezondheid

Massage op het werk

Iedere werknemer kan wel eens een massage gebruiken. Het is goed voor de gezondheid van de medewerkers, zowel fysiek als mentaal. Een bedrijf wil natuurlijk dat werknemers het beste presteren, maar dat kan alleen als ze zich ook goed voelen.

 

Bevorder de gezondheid van medewerkers 

Een massage op het werk kan daarom echt geen kwaad. Het bevorderd de gezondheid van medewerkers, van een ziekenhuis, schilderbedrijf tot op het kantoor. Iedere werknemer kan eens in de zoveel tijd wel een massage gebruiken. Het bevorderd de gezondheid, iets belangrijk om mee bezig te zijn. Met deze massage voelen werknemers zich weer helemaal fris en fruitig na de tijd. Iets wat super belangrijk is om goed werk te kunnen leveren. Voor deze massage hoef je ook helemaal geen klachten te hebben, iedereen kan genieten van een massage op het werk. Klinkt toch super relaxed!

 

Een fijne massage voor iedere werknemer

De massage die wordt uitgevoerd is een stoelmassage, een ergonomisch ontworpen stoel waarin je heerlijk kunt zitten. Het wordt gedaan op locatie, zodat het in een bekende omgeving is, dan kunnen werknemers zich beter ontspannen. De massage focust zich op drukpunten, dit heeft een positief effect op de bloedsomloop, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Dan wordt er ook meer zuurstof rondgepompt door je lichaam. Dit zorgt voor zowel fysieke als mentale ontspanning in het lichaam. Na de massage op het werk voelt iedere werknemer zich weer fris en ready om weer aan het werk te gaan. Het is een rustmomentje tussen de werkzaamheden door. Een aantal voordelen van een massage op het werk:

–       Beter bloedsomloop

–       Meer zuurstof in het lichaam

–       Preventief tegen werkgerelateerde klachten

–       Verbetert weerstand en immuunsysteem

–       Fysiek en mentaal goed voelen

–       Fris aan het werk

Eigenlijk is het dus goed voor iedereen. Daarom is een massage op het werk eens in de zoveel tijd belangrijk!

https://www.massagewerkfriesland.nl/