Massage praktijk de bron
Image default
Bedrijven

Mede kopen voor bij het kampvuur

Heeft u al kennisgemaakt met mede? Björn en Elvira van Heathen Mead spannen zich in om dit alcoholische drankje met honing via hun webshop beter verkrijgbaar te maken. Dit kleine bedrijf verkoopt niet alleen mede, maar ook andere honingproducten met een hoge kwaliteit, van bloemenhoning tot medebier en hakhoning. Ook stoere drinkhoorns en alcoholvrije mede vindt u in het assortiment. Bent u op zoek naar een origineel cadeautje of gaat u een vikingfeest geven bij het kampvuur? Laat u dan inspireren door de smakelijke producten.

Mede: drankje van honing van hardwerkende bijen

Mede wordt ook wel ‘honingwijn’ genoemd. In tegenstelling tot echte honingwijn, bevat dit alcoholhoudende drankje echter geen druiven, maar natuurlijke honing, gist en water. Wilt u mede kopen, dan heeft u de keuze uit verschillende soorten, met onder andere kersen, vanille en hennep. Daarnaast zijn er zoete en droge soorten en ook oudere varianten met een rijkere smaak. De smaak hangt onder andere af van het bewaarproces en de hoeveelheid en soort honing die is gebruikt. Het brouwsel is al duizenden jaren populair, van Azië tot Afrika en van Scandinavië tot Friesland.

Honing kopen waar u uw vingers bij aflikt

Bij Heathen Mead kunt u naast mede ook honing kopen. Veel liefhebbers van een smaakvolle honing voor in de thee of honing voor bakken en braden hebben hun weg naar de webshop al gevonden. Neem bijvoorbeeld de koud geslingerde bloemenhoning, die veel puurder smaakt dan de meeste supermarktvarianten. Dankzij het speciale verwerkingsproces zijn alle goede eigenschappen en de volle smaak intact gebleven. Dat smaakt naar meer!

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u honing of het heidense drankje mede kopen? Heathen Mead wil zijn klanten graag laten genieten van heerlijke producten en een goede service. Het streven is om de beste kwaliteit honing en mede te leveren voor de laagste prijs. Als u een lach op uw gezicht krijgt, dan zijn Björn en Elvira helemaal tevreden!

https://heathenmead.nl/