Massage praktijk de bron
Image default
Bedrijven

Mediator Arnhem voor de beste hulp op het gebied van scheiden

Arnhem mediator professioneel scheiden

Met mediation verloopt de scheiding naar wens. Een scheiding is zeer stressvol voor alle betrokken partijen denk aan kinderen die er ook mee te maken krijgen. Arnhem scheiden zorgt door middel van meerdere gesprekken tussen de betrokken partijen dat scheiden en alles daaromheen vlekkeloos gaat. Voor iedereen komt er dan weer wat rust en gespannenheid neemt op deze manier af. Er wordt bij een scheiding ook gepraat met de kinderen en conflicten worden gezamenlijk opgelost met behulp van de mediator.

Diensten van Arnhem scheiden

Arnhem mediator helpt naast scheiden ook bij andere conflicten zoals op de werkvloer, bij het bouwen van panden, conflicten tijdens het samenwerken met anderen maar ook als er een ander conflict in uw omgeving of met de overheid ontstaat bijvoorbeeld. Alle partijen gaan met de mediator om tafel en er zullen meerdere gesprekken volgen waarbij de communicatie onderling wordt versterkt en gezamenlijke afspraken worden opgesteld.

Werkwijze van een scheiding

Indien u en uw ex partner gaan scheiden wordt een speciaal plan opgesteld waarin belangrijke afspraken komen te staan. Denk aan omgangsregelingen met de kinder, partner alimentatie en andere financiële zaken die anders worden na de scheiding. Er vindt eerst een melding plaats en een intake waarna gesprekken volgen en diverse zaken worden behandeld zoals huisvesting, zaken voor de ouders omtrent kinderen, inboedel en goederen verdeling en onder andere het regelen van verzekeringen.

Tarieven bij Arnhem scheiden

Indien u kiest voor een mediator bent u goedkoper uit dan een advocaat. Bij een laag inkomen is er een subsidieregeling waarvoor u mogelijk ook in aanmerking kunt komen. Hierbij is een eenmalige eigen bijdrage vereist van ongeveer 55-109 euro. Indien u geen subsidie kunt krijgen betaald u een uurtarief van 65 euro voor elke deelnemer.

https://www.vandendungenmediation.nl/