Massage praktijk de bron
Image default
Bedrijven

Meer zelfvertrouwen met een mooie huid

Ik vind het erg belangrijk hoe ik eruit zie. Als ik ’s ochtends wakker word is het eerste wat ik doe naar de spiegel lopen om te kijken hoe mijn huid er die dag bij staat. Ik heb dan ook allerlei zalfjes en middeltjes die ik dagelijks gebruik om mijn huid jong en stralend te houden. Als ik mij goed voel, mooi voel en lekker in mijn vel zit merk ik dat ik gewoon gelukkiger ben. Dan kan ik gewoon met zelfvertrouwen over straat lopen. Echter ben ik nog steeds niet helemaal tevreden met mijn huid. Daarom ben ik op zoek gegaan naar speciale behandelingen die irritatiepuntjes voor mij kunnen wegnemen.

Peeling

Na wat rondzoeken op het internet kwam ik uit bij een behandeling die ‘peeling’ genoemd wordt. Deze huidbehandeling ‘countert’ de effecten van ouderdom, roken, stress, voeding en UV-straling op de huid. Met de jaren hebben deze factoren een negatieve invloed op de kwaliteit en jeugdige uitstraling van de huid. Peeling is een behandeling die voor een verfrissend effect zorgt. De huid wordt gevoed, waardoor deze beter kan herstellen en weer gaat stralen. Er bestaan diverse soorten peeling behandelingen. Welke het meest geschikt is hangt uiteraard af van de huid die je hebt.

  • Zachter oppervlak, dus minder rimpels
  • Littekens als gevolg van acné behandelen
  • Pigmentvlekken weghalen of verminderen
  • Lichte huidbeschadigingen verbeteren
  • Verbeterde structuur van de huid

Huisbehandelingen bij aNewSkin

Van een vriendin kreeg ik een tip om een Peeling behandeling bij aNewSkin te volgen. Dit bedrijf biedt diverse huidverzorgende behandelingen aan, waaronder Ultraformer HIFU therapie, ultrasound behandelingen voor het gezicht en Fractional Laser Therapie. Wat betreft peeling kan ik er onder meer terecht voor een Easy TCA behandeling, de Easy Phytic Solution peeling of combinatie-behandelingen. Binnenkort ga ik contact opnemen om een behandeling aan te vragen. Ik ben natuurlijk erg benieuwd naar de resultaten en zal jullie op de hoogte houden.

https://anewskin.nl/