Massage praktijk de bron
Image default
Gezondheid

Meer zicht op die nieuwe baan met een loopbaancoach in Leiden

Veel mensen hebben een soort van gestroomlijnd pad in hun carrière. Ze weten precies wat ze willen en wat ze kunnen, gaan van baan naar baan en hebben het steeds prima naar hun zin. Niets aan het handje dus. Maar er zijn ook heel wat mensen voor wie dat niet geldt. Lang niet iedereen weet op zijn 18e wat hij of zij wil worden, of is op z’n veertigste nog steeds heel gelukkig in zijn of haar baan. Soms wil iemand gewoon iets anders en mist diegene de richting naar een nieuw pad. Een loopbaancoach in Leiden helpt om dat samen in kaart te brengen.

Coaching of alleen advies?

Het ligt natuurlijk aan de vraagstelling die u heeft. Wellicht moet u als het ware bijna opnieuw beginnen: wat wil ik precies? En hoe ga ik dat bereiken? Maar het kan ook zo zijn dat u op een bepaald punt in uw carrière staat en zich afvraagt hoe nu verder. Ook in dat geval is een gesprek met een loopbaancoach in Leiden een goed begin. Een loopbaanadvies in Leiden kan u namelijk ook de bevestiging geven dat die volgende stap wel degelijk bij u past. Working Matters is zo’n loopbaancoach in Leiden die u op hetzelfde pad verder brengt of u op een ander werkpad laat instromen.

Wat vindt u belangrijk in uw werk?

Als u deze vraag aan honderd mensen stelt, zult u heel verschillende antwoorden krijgen. En daar zitten ook heel wat mensen tussen die nauwelijks antwoord kunnen geven. Omdat ze niet precies weten wat ze nu eigenlijk willen vinden en dus zoeken in een baan. In dat geval wordt het wel heel lastig om echt passend werk te vinden. Dat wil niet zeggen dat al die mensen een loopbaanadvies in Leiden nodig hebben, maar zeker voor een aantal daarvan zou Working Matters iets kunnen betekenen.

De coachschaamte voorbij

Sommige mensen schamen zich als ze een coach in de arm nemen. Maar waarom? U schaamt zich toch ook niet als u naar uw huisarts gaat of een timmerman in huis haalt? We kunnen nu eenmaal niet alles zelf. Wees blij dat een loopbaanadvies in Leiden ook voor u dichtbij is. En natuurlijk mag u Working Matters ook aan anderen adviseren. Hoe mooi zou het zijn als zowel uzelf als een goede vriend of uw broer stappen vooruit zetten en die carrière opeens wel weer heel leuk en aantrekkelijk wordt?

https://www.workingmatters.nl/