Massage praktijk de bron
Gezondheid

Mijn ervaring met acne

Ik ben nu 23 jaar en ik heb nog steeds last van acne het is begonnen toen ik denk een jaar of 13 was.

Gelukkig waren het er niet veel en ik kocht huidverzorgingsproducten tegen acne. Eerst goedkope merken maat ik merkte dat deze niet hielpen of weinig hielpen en ging ik door op de wat duurdere producten ik merkte hier meer resultaat van maar het was niet om van de daken af te schreeuwen.

 

Geirriteerde huid

Mijn huid droogte hier erg van uit en dat zag er ook niet mooi uit ik was hier erg onzeker over en deed daarom een laag make up erover zodat ik dacht dat het niet te zien was wat natuurlijk niet waar was.

Ik ging op internet opzoek naar wat de oorzaak kon zijn voor mijn acne en kwam erachter dat voeding er ook veel mee te maken kon hebben. Dan met name suikerrijke voeding ik hield erg van chocola en dat kon al een boosdoener zijn.

Ook het feit dat ik elke ochtend een dikke laag make up op mijn huid smeerde en daarmee al mijn poriën verstopte hielp ook niet mee. Ik zag ergens online een thuis remedie tegen acne staan dat sudo crème heel erg goed is als je acne hebt. Je smeert een laagje op je puist en laat het intrekken het puistje droogt dan uit dit heb ik geprobeerd en ik moet zeggen dat ik het resultaat merkte.

 

Tijdelijke oplossing tegen acne

Het was wel zo dat als ik het een paar dagen niet had gedaan dat de acne weer terug kwamen maar de dagen dat ik sudo crème erop smeerde had ik het wel onder controle. Je huid kan hierdoor wel wel een beetje uitdrogen maar bij mij merkte ik daar weinig van. Je kan zo’n potje bij vele winkels kopen.

Ook lette ik op mijn eten en dat maakte ook echt het verschil ik merkte dat als ik een tijd gezond at dat mijn acne veel minder waren. En als ik chocolade at dat het snel ging met mijn acne het kan dus verschillende oorzaken hebben

https://www.medischevragen.com/acne/