Massage praktijk de bron
Image default
Gezondheid

Mooie handtassen trends van dit moment

Als je een echte tassengek bent, dan wil je waarschijnlijk ieder seizoen een nieuw exemplaar aan je arm hebben. Daarom hebben we in dit artikel de leukste handtassen van dit moment verzameld, zodat je er aankomende winter weer helemaal hip bijloopt!

Velvet tassen

Fluweel of velvet is een echt typisch winters stofje. Het voelt heel rijk en heerlijk zacht aan en in winterse kleuren zoals smaragdgroen en wijnrood is deze stof erg bijzonder voor een handtas. Een clutch van fluweel is bijvoorbeeld erg leuk voor een diner, maar fluwelen schoudertasjes kunnen eigenlijk ook casual gedragen worden.

Logo’s overal

Vroeger werd je misschien nog wel uitgemaakt voor reclamebord, maar tegenwoordig is het helemaal in om met logo’s rond te lopen. Of je nu een trui of een tas hebt met logo’s erop, het kan allemaal! Je bent niet beperkt tot bekende merklogo’s, want willekeurige letters of abstracte figuurtjes zijn ook erg leuk voor op een tas.

Ronde tassen

Ronde tassen zijn ook niet meer weg te denken, want deze vorm zien we steeds meer terug op straat. In de zomer zagen we veel ronde rieten tasjes, maar nu het wat kouder wordt, ruilen we riet om voor leer. Een ronde leren tas is bijvoorbeeld erg leuk als casual handtas voor iedere dag, maar kan ook als een clutch gebruikt worden voor een feestelijke gelegenheid. 

Fanny packs

Fanny packs zijn eigenlijk gewone heuptassen die je in de jaren ’80 zoveel zag, alleen nu draag je ze om je schouders. Dit betekent dus dat je de heuptas nonchalant om een schouder kunt slingeren, maar wat je ook vaak ziet, is dat de tas als een soort crossbody tas gedragen wordt, schuin over je bovenlichaam heen dus.

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO, content marketing en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan.

www.adbull.nl

https://www.marington.nl/tassen/handtassen/