Massage praktijk de bron
Image default
Bedrijven

Muggen verjagen

Handige tips om muggen te verjagen

Geef muggen geen kans

Niets zo vervelend als een mug in uw slaapkamer. Ook al wordt u misschien niet meteen van het irritante gezoem wakker, de jeukende bulten vallen de beste slaper op een gegeven moment wel lastig! Uw nachtrust is voor Dekbed&zo erg belangrijk en ze geven u dan ook graag enkele handige tips om op een efficiënte manier muggen te verjagen. Combineert u dit advies ook nog eens met hun kwaliteitsvol beddengoed, dan staat niets uw nachtrust nog in de weg!

Verjaag muggen snel en effectief

Eerst en vooral is het natuurlijk belangrijk om muggen zoveel mogelijk uit uw slaapkamer te houden. Plaats daarom een hor voor uw raam en sluit de kamer overdag steeds goed af. Dringen ze toch uw kamer binnen, is het lastig deze muggen te verjagen. Plaats daarom eventueel een klamboe op uw bed. Ook een ventilator doet wonderen. Een mug houdt namelijk niet van de koude wind en zal dan ook ver uit uw buurt blijven. De geur van een citronella kaars houdt muggen trouwens ook op een veilige afstand. Hebt u nog steeds enorm veel last van muggen na het volgen van deze tips, dan rest er u nog één oplossing: verjaag muggen definitief uit uw kamer en moord ze uit. Niet de makkelijkste oplossing, maar wel heel efficiënt!

Een aantrekkelijke zweetgeur

Het is algemeen geweten dat muggen op geuren afkomen. Vooral zweetvoeten vinden ze geweldig. Nachtzweten in bed vermijdt u dan ook best. Zorgt u voor een koele kamer, voldoende ontspanning voor het slapengaan en een gezond avondmaal, zal u zien dat het nachtzweten in bed meteen vermindert. Combineert u dit nog eens met het verfrissend en vochtafvoerend beddengoed van Dekbed&zo, zal u elke nacht fris en comfortabel doorbrengen!

https://dekbedenzo.nl/