Massage praktijk de bron
Image default
Gezondheid

Nieuwe traumabehandeling: Laser & PEMF artrose behandeling

Helaas is artrose een veelvoorkomende aandoening, maar liefst 1 miljoen Nederlanders lopen er mee rond. Het is dan ook een serieuze zaak om een behandeling te vinden die wetenschappelijk is onderzocht en bewezen resultaten oplevert. Bij Carpus wordt sinds kort de nieuwste wetenschappelijke artrose behandeling toegepast. Deze fysio- en massagetherapiepraktijk is een van de weinige plekken in Nederland waar u deze baanbrekende behandeling kan krijgen. Maar wat houdt deze behandeling precies in?

Laser & PEMF artrose behandeling bij Carpus

De nieuwe artrose behandeling maakt gebruik van gecontroleerde elektromagnetische velden om het aangetaste kraakbeen in uw gewrichten te vernieuwen. Artrose is namelijk een aandoening waarbij het kraakbeen niet optimaal meer werkt en dus geen effectieve bescherming vormt tussen de bewegende botten in uw gewricht. Niet het verslechterde kraakbeen, maar bijkomende gewrichtsproblemen veroorzaken in de meeste gevallen een zeurderige pijn waar u niet meer vanaf komt zonder behandeling. Door met Laser & PEMF uw kraakbeen te vernieuwen zullen de pijnklachten en bijkomende problemen zich ook verminderen. Het uiteindelijke doel is natuurlijk om de artrose klachten helemaal te verhelpen, dat zou het perfecte resultaat zijn.

Hier zit u ook goed voor traumabehandeling

Net zoals bij massagetechnieken veel pijnklachten verzacht of voorkomen kunnen worden, werkt traumabehandeling met hetzelfde principe. Door de bewerking van het lichaam zullen lichaamsvloeistoffen zich beter circuleren en in de gefocuste gebieden een regenererende functie krijgen. Naast de Laser artrose behandeling zijn er ook nog andere traumabehandelingen bij Carpus waar u veel baat bij kunt hebben. Denkt u eens aan nek- of rugklachten van intensief computergebruik. Of wat dacht u van de knie- en heupproblemen die vaak helaas met het ouder worden ontstaan. Er zijn bij Carpus meerdere soorten traumabehandelingen mogelijk die ieder specifieke problemen aanpakken. Niet alleen met artrose maar ook met andere lichamelijke klachten kunt u dus bij Carpus aankloppen.

https://www.carpus.nl/