Massage praktijk de bron
Image default
Gezondheid

Opzoek naar een tandarts in Nijmegen?

Ben je opzoek naar een goede tandarts in Nijmegen? Dan ben je bij het Mondzorgcentrum Takenhofplein in Nijmegen aan het juiste adres.

Sinds 2016 in het Mondzorgcentrum Takenhofplein geopend in Nijmegen. Hier zitten alle disciplines onder een dak; wel zo handig!. Je kunt hier dus terecht voor al je tandheelkundige behandelingen. Zo kun je er terecht voor algemene tandheelkunde, klikgebitten, kronen, bruggen, bleken, implantaten, facings, mondhygiëniste en orthodontie.

Waarom deze tandarts in Nijmegen?

Het Mondzorgcentrum Takenhofplein is een zeer gekwalificeerde tandarts in Nijmegen. Sinds 2016 is het een begrip in Nijmegen en omstreken. Het centrum heeft een gemiddeld rapportcijfer van een 9,2. Daarnaast is het drie keer gewaardeerd op de Zorgkaart Nederland. Tevens zijn de specialisten bereid een vrijblijvend consult te geven over de mogelijkheden binnen het centrum.

Wist je dit al over je tanden?

Waarom moet je eigenlijk naar de tandarts? Goede tanden verkleint de risico’s op hart- en vaatziekten. Wanneer je tanden namelijk niet gezond zijn kunnen er bacteriën in je bloedvaten terecht komen. Om deze risico’s te voorkomen dien je op zijn minst twee per dag je tanden te poetsen. En fluoride en tandpasta is hierbij je grootste vriend. Tandpasta met fluoride zorgt voor een goede bescherming van je tanden.

Ben je een theedrinker en een kauwgometer? Dan zijn je tanden blij met jou. Met het drinken van thee voorkom je namelijk gaatjes en de vorming van tandplak. Middels het kauwen op kauwgom zorg je ervoor dat je voldoende speeksel in je mond hebt; dit is het natuurlijke beschermmiddel tegen tanderosie.

Maar het meest belangrijke voor je tanden is nog wel een bezoekje aan de tandarts. De specialisten kunnen namelijk het beste de staat van je gebit en mond controleren en jou adviseren op een alternatief of beter behandelplan. Plan daarom dan ook minimaal twee keer per jaar een afspraak in bij een tandarts bij jou in de buurt. Ga hiervoor naar dé Tandartsenpraktijk Nijmegen Mondzorgcentrum Takenhofplein.