Massage praktijk de bron
Image default
Bedrijven

Parasol verlichting kiezen

Het gebruik van Ledstrips.

Het is niet vreemd dat de led-verlichting de laatste jaren aan populariteit wint. Led-verlichting is niet alleen duurzaam, maar kunnen voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden. Een led-verlichting wordt niet warm, geeft veel licht, is dimbaar en is daardoor ook bijzonder geschikt om als sfeerverlichting te worden toegepast. Daarom zie je ze tegenwoordig ook steeds vaker als parasol verlichting. Je kunt parasols kopen waarbij de led-verlichting erin is geïntegreerd, maar je kunt de led-verlichting ook zelf aanbrengen.

Ledstrip op batterij.

Wil je bij een parasol verlichting geen gebruik maken van een snoer dan kun je een ledstrip op batterijen laten branden. Door gebruik te maken van een parasol verlichting met een ledstrip op batterij kun je heerlijks ’s avonds onder de parasol genieten tijdens de zomermaanden wanneer het donker begint te worden. Je kunt dan, als je dat wilt, gezellig buiten natafelen of een goed boek lezen. Je kunt ook een led-verlichting aanschaffen die draadloos werkt door middel van een usb-oplader. Dan ben je nooit van batterijen afhankelijk. Doordat de ledlampen dimbaar zijn, kun je genieten van een fijne sfeervolle verlichting of een fellere verlichting om een goed boek te lezen.

De RGB led.

Door het gebruik van de RGB led kun je iedere kleur creëren die je wil hebben. Door de kleuren rood, groen en blauw te mengen heb je veel verschillende soorten verlichtingsmogelijkheden. Door gebruik te maken van de RGB led kun je onder een parasol die soort verlichting gebruiken die je wenst.

De WS2811 digitale ledstrip.

De digitale WS2811 RGB ledstrip wordt ook wel de Dreamcolor led strip genoemd. Met deze strip is het mogelijk om veel verschillende lichtkleuren te creëren. Bij de WS2811 zorgt een chip ervoor dat ieder led segment op de strip individueel aangestuurd kan worden. Je kunt daardoor tientallen lichteffecten te creëren. Alles is regelbaar met een afstandsbediening.

https://123ledstrips.nl/