Massage praktijk de bron
Image default
Bedrijven

Personal training Alkmaar

Sjoerd Bos: personal trainer te Alkmaar

Ben je woonachtig in Alkmaar of de omgeving daarvan en heb je sportieve doelen voor jezelf gesteld? Een personal trainer kan jou adviseren op het gebied van beweging en voeding en zorgen voor de juiste motivatie en discipline. Sjoerd Bos is als personal trainer actief in Alkmaar en omgeving. Vanuit zijn praktijkruimte in Heiloo biedt hij sportieve begeleiding bij mensen die wat kilo’s willen kwijtraken, meer spiermassa willen opbouwen of om andere redenen beweging nodig hebben. Door gebruik te maken van methodes die verschillende aspecten op het gebied van gezondheid combineren weet hij samen met jou resultaten op de lange termijn neer te zetten. Zo wordt jouw gezondheid weer naar nieuwe hoogtes getild.

Meer weten? Neem dan gerust eens telefonisch contact op via 06 536 567 94 voor meer informatie! Download ook eens het gratis e-book op zijn website, voor gratis tips over het verbeteren van je gezondheid.

De dienstverlening als personal trainer

Sjoerd Bos biedt als personal trainer diverse diensten aan. Je kunt hem onder meer inschakelen voor:

  • Personal training;
  • Personal coaching;
  • Voedingsadvies;
  • Mentale coaching voor een stabiele lichaam en geest;

Anders dan andere personal trainers richt de aanpak van Sjoerd zich op de lange termijn. Samen stellen jullie een persoonlijk plan op waarbij verschillende aspecten aan bod komen, waaronder beweging, voeding, lifestyle en psychologie. Door de juiste veranderingen in jouw levensstijl door te voeren kun jij voor blijvende positieve veranderingen zorgen.

Gratis consult

Benieuwd hoe Sjoerd Bos jou kan helpen met het behalen van je sportieve en gezondheidsdoelen? Neem dan gerust eens contact op en vraag om een gratis en vrijblijvend consult! Om een afspraak in te plannen of om meer informatie te vragen kun je contact opnemen via 06 536 567 94, of door bericht te sturen per e-mail of het contactformulier op zijn website.

https://sjoerdbos.com/