Massage praktijk de bron
Image default
Gezondheid

Personal training in de omgeving van Alkmaar, Castricum en Heiloo

Op zoek naar een personal trainer in omgeving Alkmaar, Castricum, Heiloo?

Dat de zomer bijna ten einde komt en we geen badkleding meer dragen, hoeft niet meteen te betekenen dat we ons niet meer vitaal en gezond willen voelen. Heb je tijdens de zomer niet meer op je voeding gelet of heb je te veel cocktails genuttigd op het strand? Of vind je dat je gewoon een gezonder leven moet gaan leiden? Schakel dan hulp in van personal trainer Sjoerd Bos! Hij heeft een praktijkruimte in Heiloo geeft personal training in de regio Alkmaar, Castricum, Heiloo. Hij helpt je graag met het behalen van je doelen!

Hoe gaat Sjoerd Bos als personal trainer in de omgeving van Alkmaar, Castricum en Heiloo te werk?

Sjoerd Bos gaat net even wat anders te werk dan je gewend bent. Bos maakt gebruik van een realistische aanpak, zonder al te veel poespas. Zijn aanpak zorgt er niet voor dat je klachten plotseling verdwijnen of dat je erg snel veel afvalt. Zijn aanpak heeft gevolgen op de langere termijn, niet op korte termijn. Het aanleren van een gezonde leefstijl kost immers veel tijd en een constante inzet. Daarnaast vindt de personal trainer het heel belangrijk dat de mensen die zijn trainingen volgen er plezier in hebben.

Als de trainingen niet leuk zijn en er niets is om naartoe te werken, gaat natuurlijk niemand een training volhouden. Hij heeft een serieuze en rustige benadering, luistert met aandacht en hij zet zich ook nog eens volledig in om je te helpen. Zijn werkwijze is geïnspireerd op de werkwijze van fitnessgoeroe Paul Chek. De aanpak van de fitnessgoeroe heeft een zeer specifieke kijk op bewegingsvormen, maar ook op lifestyle, voeding en psychologie. Alles heeft met elkaar te maken, niets staat los van elkaar. Het proces start altijd met een assessment, zodat Sjoerd er achter kan komen hoe het gesteld is met je lichaam en geest. Dit assessment bestaat uit drie vragenlijsten, een lifestyle-dagboek en eventueel een aantal fysieke assessments.

Over personal trainer Sjoerd Bos

Sjoerd Bos heeft een eigen praktijkruimte in het Willibrodus Business Centrum in Heiloo, waar alle benodigde attributen voor de trainingen aanwezig zijn. De praktijk is gevestigd in een rustig gebied en er hangt een fijne en warme sfeer. Personal trainer Sjoerd Bos heeft ook een gratis e-book geschreven.

Wilt u een gratis consult? Maak gelijk een afspraak!

Wilt u meer weten over wat personal trainer Sjoerd Bos in de omgeving van Alkmaar, Castricum en Heiloo voor u kan betekenen? Of wilt u een gratis consult aanvragen zodat Sjoerd uw doelen op een rijtje kan zetten en hij kan kijken wat hij precies voor u kan betekenen. Neem vrijblijvend contact met hem op door het contactformulier in te vullen, te mailen naar info@sjoerdbos.com of te bellen naar 06-53656794.

https://sjoerdbos.com/