Massage praktijk de bron
Image default
Bedrijven

Persoonlijke ontwikkeling coach voor bedrijven

Soms weet je het even niet meer. Het lijkt perfect te gaan, alles lijkt rozengeur en maneschijn. Toch voel jij je niet goed, of heb je moeite met het leven van alledag. Het is je gewoon allemaal te veel geworden. Wanneer dit het geval is, bestaat de kans dat je te maken hebt met een burn-out. Toen ik onlangs een burn-out kreeg, heb ik de hulp ingeschakeld van DPS Simply. Deze persoonlijke ontwikkel coach heeft mij geholpen met het overkomen van mijn angsten, stress en natuurlijk de burn-out. Ze helpt jou met je persoonlijke ontwikkeling. Maar ook voor bedrijven kan deze behandelaar veel betekenen. Daar vertel ik je graag meer over!

Communicatietraining voor bedrijven

Ze zorgt er met communicatietraining bedrijven graag voor dat jij, de professional, beter communiceert, met stress om gaat en jezelf blijft ontwikkelen. Dat is het doel van haar dienstverlening. Heb je klanten die je niet begrijpt? Of klanten die je irriteren? Bah, vervelend. Samen met DPS Simply leer je hoe je gebruik maakt van effectieve communicatie en gesprekstechnieken. Tijdens deze communicatietraining voor bedrijven leer je effectief te communiceren. Dat is waar het allemaal om draait!

Professionele coaching voor bedrijven

Heb je wel eens gehoord van coaching voor bedrijven? Goed met stress kunt omgaan is immers key binnen een bedrijf. Dat is van belang voor zowel werkgevers als werknemers. Je wil immers je eigen energie managen, werk en privé gescheiden houden en de rust weten te behouden. Dat is belangrijk binnen ieder bedrijf. Waar je ook werkt! DPS Simply biedt één op één coaching. Het is immers niet goed wanneer een medewerker vastloopt op het werk. Of jij als werkgever. Tijdens deze coaching verzorgt deze erkend registertherapeut coaching voor zowel bedrijven als voor ondernemers. Je leert meer over persoonlijke ontwikkeling, communicatie en stressmanagement.

Erkend register psychosociaal therapeut en business coach

Ik vertel je meer over de vrouw achter DPS Simply. Haar naam is Dagmara Peters. Zij is werkzaam als erkend register psychosociaal therapeut. Daarnaast is ze ook nog eens werkzaam als business coach. Tijdens haar trainingen leert ze je om de focus op betere prestaties én het functioneren binnen de onderneming. Je hebt immers niet altijd controle op wat er zoal gebeurt in je directe omgeving. Maar je hebt wel invloed op hoe je met deze gebeurtenissen omgaat. Tijdens de trainingen leer je de controle te behouden. Doordat ze hoogsensitief is, kan ze zich goed inleven in jouw situatie.

Kies voor professionele training

Ben je benieuwd geworden naar de coaching van deze professionele en geregistreerde therapeut? Dat begrijp ik! Ze zorgt ervoor dat een eventuele burn-out voorkomen kan worden. Ze zorgt er graag voor dat je meer grip krijgt op je leven. Waar wacht je nog op?

https://dpssimply.nl/