Massage praktijk de bron
Image default
Bedrijven

Podotherapie Zutphen

Podotherapie in Zutphen

Voor podotherapie in Zutphen moet je bij het Heelhuus in Warnsveld zijn. Wij staan met een professioneel team klaar om jou van jouw lichamelijke klachten af te helpen. Voor podotherapie werken wij samen met Innofeet. Zij is gespecialiseerd in alle problemen rondom voetzorg en behandelingen.

Waarom podotherapie bij het Heelhuus?

  • De mens staat centraal;
  • In balans komen, genezen en gezonder worden;
  • Enthousiaste, bevlogen en vakkundige specialisten;
  • Medische en paramedische disciplines;
  • Verbinden, versteken, bekrachtigen en helen.

Neem voor podotherapie in Zutphen contact op met het Heelhuus

Problemen met voeten kunnen zeer vervelend zijn, daar onze voeten dagelijks zwaar werk leveren. Als je voetproblemen ondervindt, is het verstandig om zo snel mogelijk voor behandeling te gaan. Zo kun je voorkomen dat het erger wordt. Podotherapie bij het Heelhuus in Warnsveld is hier de beste optie.

Ook knie-, heup- of rugklachten kunnen ontstaan zijn door problemen met de voeten. Dit kan bijvoorbeeld komen door een verkeerde voetstand. De podotherapeut van Innofeet, waar het Heelhuus mee samenwerkt, kan jou hier voor behandelen. Daarnaast is Innofeet ook gespecialiseerd in patienten met diabetes, kalk- en schimmelnagels. Ook als topsporter zijnde kun je hier terecht. Wacht niet te lang en neem direct contact op! Ook voor logopedie en fysiotherapie ben je bij ons aan het juiste adres.

https://www.heelhuus.nl/podotherapie/